FLYHIGH

Ibland önskar man att man bara kunde rymma ifrån verkligheten och glömma alla bekymmer och bara leva sitt liv precis som man vill utan att behöva anpassa sig efter omvärlden och faktiskt efter sina egna känslor,.


PurePassion


ALLVARLIGT

FY FAN VA SKABBIGT

!!!!!!!

CrazyfuckingWEEKEND!!!! allt är galet och ikväll blir det en mysig avslutning på helgen. bio med min söta vän jessi.

en bild från våran tripp tors-fre, (anna o linnet)


LINN EMILIA LINNEA CARLSSON


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAN MIN VÄN

T

Du förstår mycket väl vart detta leder, förstår bara inte hur du kan vara så känslokall..

Avslagen

kom hem trött, som en klubbad sääääl... efter alla bravader och allt vad det vi vart med om.. en powernap och lite käk sen är man på topp igen.. kom nyss från duschen.. känner mig som ny,.. nästan!
ikväll blir det till evelina med brudsen sen partaj!
berättar någon dag om våran tur.. för voi hade verkligen tur!

seeyyyaaa donttt wanna bee ya


ROBINSSON 09

Paddling som sagt imorgon.. Typiskt våran skola att välja de just nu, då vädret är som ostabilast. dessutom väntas motvind när vi ska ut på öppet hav och paddla i våra kajaker. När vi komunalt tagit oss till hamnen, med mat, sovsäckar, liggunderlag, stormkök, packning osvosv... så ska vi gå en bit sen bli tilldelade kajakerna, och hur vi lyckas packa ner allt vi har med oss är för mig än sålänge en gåta. men men, sen ut på öppet hav, det roligaste med det är att stora viking line och alla andra jättefartyg passerar just i den färdriktningen som vi ska paddla, vilket gör mig liiiite nervig!
sen när vi väl kommer fram till ön. lär det vara kolsvart och då ska vi gå förbi stock och sten med all packning och strandsätta kajakerna. eller man kan väl inte kalla det strandsätta, det finns ingen strand. det är alltså en obebodd ö utan vägar och sånt. finns inget vatten så det får man släpa mig sig också, litervis... sen ska vi gå en bit. röja undan lite skog och slå ner våra tält för att sedan bygga upp dem i hopp om att det inte regnar så allt inte blir dyngsurt. sen är det bara börja med middagen som görs via stormkök. det blir ett recept skolan bestämde, pulvermos, purjolök och fläsk. sen blir det en kissppaus i modernatur sen läggdags. lär väl ligga på en stubbe säkert. marken kommer inte vara plan iaf. sen när vi vaknar är de bara upp och göra en brasa för att sedan blanda ett visst förbetett mjöl med vatten till en deg och sätta på en pinne till frukost. sen packa ihopp tält och allt och ge oss av, nu en annan väg tillbaka med kajakerna.
blir nog ett hejdundrande vildmarks äventyr :D wish me luck

GRATTIS EEVA SAUNAMÄKI 18,


Check

"han har loftsäng, och världens finaste leende.."

unforgettable moment


jag vaknar till en ny dag.. har aldrig sett den förut

dagens händelse... lås-drama.. ni som var med förstår precis, galet sjukt.. vad är detta? lär väl bli årets krig!!!!!!

well well. ska snart åka till min vän och sleeepa ooover, måste bara slänga ner lite saker i en väska först! är redan sjukt trött, förstår inte hur det gick till efter en så lugn helg som jag hade. minns inte sist jag hade en sån. då menar jag verkligen bokstavligen minns.,

Aja..... nu vill jag att tisdag och onsdag ska flyga iväg så jag kan få åka till sthlms skärgård och paddla havskajak och övernatta! för efter det är det HEEELG!!
och jaa.... jag lever för helgen ;)


Var dag

imorgon imorgon imorgon.. det är ett tjat.. skolan börjar.. det känns som ett riktigt botten-napp. men tänker inte börja med att klaga, för vem vet. det kanske är min nya paradis tillvaro. (?)

aja, nu är det dags för tvättning av fejs och borstning av tänder osv.. sen krypa ner med filt i soffan och kolla på tv med dig.

btw,. läse ninas inlägg nyss hon skrivit om att man ska ta vara på livet. tiden, allt omkring en osv.. kunde nog inte skrivigt det bättre själv.


Nattnatt!

One upon a time


ME N MR.

nu blir det inget mer jobb. på ett tag., känns skit tråkigt rent ut sagt..
men får väl hålla huvudet högt och klara av skolan i år, sen är det nog. då blir det högskola och hur mkt som helst.
jag klarar allt. det vet jag!

jaha. helg nu då, känns också mycket bra. idag blir det film (gröna milen och american history X).
nu ska vi gå och duscha sen åka till pizzan. hare bra(K)

!


ToTTe

mycket som snurrar i mitt huvud just nu, både positivt och negativt... mycket att tänka på, och mycket som inte behövs tänkas på egentligen men som man funderar på endå.. av någon konstig anledning..
nu åker jag och jobbar.. sista veckan.. sen inget mer jobb, bara skola.. fan

Hej Svejs

åååhh. så himla skönt med helg säger jag bara:) känner mig utvilad, specifikt också efter en unerbar spakväll hos mig igår, med bastu, inpackningar, fix oxh trix och slutligen en bra film! me like
idag står det tjejkväll hos anna och BUS på schemat. ser jag fram emot.

här är min nya bänk/hylla. jätte söt

ingen bra kamera dock.

Vad gör man vaken när ögonen är så tunga som dom stängs?

jag vet inte

REAL update

oj.... jag vet att ni saknat mig men jag har helt enkelt inte haft tid med verken dator eller någonting annat.
en kort update om mitt superintressanta liv... helgen var grym, lite väl grym i fredags då det var tjejmiddag+förfest när tequilan tog över våra kroppar. men kul hade vi. lördagen blev det en heldag me mina sötungar till kusinbarn och sen utgång på det. söndagen spenderades med jonna, vi myste hos mig sen bio på heron. linje 123 kapad, = bra!
sen nu har jag haft en härlig jobbvecka, men var ledig idag och då blev de ikea + massa annat. med familjen o jess! jag shoppade en massa fina grejer till mitt rum! snart blire snyggare än aldrig förr här inne!
appropå snygg, så hämtade jag och carina jessica igår på arlanda!!!!! så skönt att en bit av ens hjuärta är på plats igen!!!!!! för har verkligen saknat dig!

dagens sägning:  Hejdåå........ Snygging :)

Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen. Jag vill leva i nu:et, inte ånngra mig sen.




efter en het jobbdag idag ska jag kyla ner mig i malmsjön och simma runt och prata strunt med mary.
ha en bra torsdagskväll..för vet ni vad? IMORGON ÄR DET FREDAG!

Vilka är ni?!

vart har jag träffat alla människor? när? och varför?
här och var, då och då, ganska ofta kommer människor från höger och vänster fram till mig och hälsar, frågar hur jag mår, eller bara smilar som ett "tja"!? vilka är ni? det är alla olika sorters människor.. vad har jag missat?

'-,

tänk vad lång tid, hur mycket utrymme och energi man lägger ner på relationer.. hur lång tid tillit tar, hur lång tid det tar innan man kan visa alla sina olika humör och sidor. hur lång tid det tar innan man kan binda dom där starka banden...
tänk vilket stort torn man bygger upp under en så lång tidsperiod, ett högt torn.. som kan rivas ned till grunden och sedan sopas bort på bara några sekunder.....

Två steg i taget..

2 fu*king dagar kvar på min jobbvecka... huuur skönt?! bara idaaag och imorgon, weeey! tiden går så snabbt och det var lite av det vi pratade om...
igår när jag och min kvällsmysdejt var och fikade... vi har en sak i kikar'n som kommer bli hur bra som helst! berättar vid ett sennare tillfälle vad det handlar om..!
det är så sjukt skönt när man har en god känsla inom sig.. en längtan.. eller kanske en frestande känsla bara!
IM FINE AND DET GÅR BRA NU

En mening räcker.......

Maria Thorvaldsson knäcker!

SAMETHING

jag skriver en rad.. sen suddar jag ut den.. det är lätt att skriva, men svårare när man inte vet vad.,, eller tillomed varför man gör det.. jag väntar på dig, jag tänker göra det.
varför ska du begära så mycket utav mig när du är likadan.. eller ännu värre? varför ska ja få skuldkänslor när du säger så, varför ska inte du kunna förstå själv..

SNART ÄR MIN PRINSESSA BACK IN TUNA AGAIN


Det är över nu

tack för igår allesammans, hoppas du blev nöjd med din dag robin. men det tror ja verkligen =)

somnade jätte sent/tidigt (imorse) och det gjorde att jag sov bort hela dagen kan man säga. f*ck...
när jag vaknade var älskling borta och hade åkt mot Mellby strand där han + kompisar ska roa sig veckan framöver.. skönt att vara ifrån varandra ibland. faktiskt

imorgon börjar jag jobba btw, ska väl bli sådär... inget mer sommarlov för min del inte... puussst


NYKVARN TOOOO NIGHT

nu är jag ihjäl stressad och väntar på min skjuts, hoppas jag inte glömt något. födelsedagsfirande ikväll kommer bli urkul! ha en bra kväll , <3

Självständigt

mamma och dom kommer hem redan idag, vet inte när men ska göra lite fint tills dom kommer. (diska och plocka undan).
men hur skönt är det inte att vara själv hemma? man kan göra som man vill och man vet att det är bara jag bestämmer...
nu ska ja fixa lite, bädda min säng, ta en dusch, sen ta nått att äta=)  (ANTECKNA.........)

Holist

jag förstår inte.. hur mycket är man beredd att sattsa, eller rättare sagt förslora p.g.a av alkohol.. när beroendet är så stort att man dricker häldre än att göra mycket annat och när man själv vet att hela ens personlighet viker sig och utvecklas till något helt annat.. något sämre.. att ha vetskapen om mängden alkohol man dricker och hur man blir, samtidigt som man har det som prio1 framför nästan allting.. borde man inte tänka efter och sätta stop snart dåå......

RSS 2.0