"JAG BLIR FÖRBANNAD PÅ VINTERN NU"

Bort med snön, ge mig sol & värme.

Written in Hell

min rygg går av! den håller inte längre! varje dag är en pina, emellanåt kan det kännas okej, men jag kan inte ens minnas sist jag inte hade minsta ont. fy bubblan! proppat i mig voltaren men det känns nästintill onödigt, ska boka en ny röntgen och se om det är som jag tror.. att det förvärrats.. vill inte ha mammas dåliga rygg!! vill inte, men just nu är det på god väg.. kiropraktor, sjukgymnastik, värktabletter, massage, vad som helst.. inget hjälper.. minsta lilla ställning eller belastning så låser det till och värker upp i huvudet, eller armen och nu tillomed ner i höften! USCH! ni med friska ryggar var lyckligt lottade ni är!
-
imorgon är det näst sista dagen på veckan.. tiden går oerhört snabbt känns det som! nyss var det söndag, juuste! vi spelade bingolotto hos mig då, jag vann! dock ingen bil som jag önskat men en ny lott!  själva vinsten är ju skoj!
måndagen,tisdagen och idag bara flög iväg, min vidriga tisdag som jag jobbade 06.45-22.00..... börjar likna sommaren SNART!
men idag hade ja ganska kort dag, sen har jag och joe gjort hemmagjorda hamburgare och kollat topmodel och dansat, bästa!
-
nej nu är klockan mycket och jag ska göra mig redo för sängen. joe plingar på hyfsat tidigt imorgon och då ska jag stå stand by för äventyr innan jobbet!
puss & godnatt

Novell Chez Amis

Back @ öfre!
Så skönt var det att komma bort, och det var hur trevligt som helst. Lyckad resa kan man lugnt säga. Nu efter mässan vi var på är jag grym på däck m.m ;) NOT! men det var kul och lulla runt och titta, lyssna, dricka öl och få massa giveaways. på kvällen åt vi god middag och festade på Ullevi sen senare gick vi ut på krogen och dansade. Göteborg är en fin stad, och vi ska redan dit igen har vi bestämt.
Vi kom hem vid 19.30 då åkte jag direkt hem och däckade i sängen. Skönt! Men verkligen inte lika skön som hotellsängen, den var brutal!
Nu ska jag väcka jessi som kom på besök vid 10 imorse och nu ligger och sover. tror nog att promenaden och lunchen förut tog all hennes sista energi!
Later

NOTIS

Godnatt ridtjej! Nu tackar jag för mig!

19/1-2011

sanna mina ord, detta är olyckans år. början på det har iallafall visat så. saker har inträffat som man aldrig kunnat tänka sig, vänner och familj har fått vara med om hemskheter. folk slutar aldrig förvåna en. förhållanden splittras och oväntade ting händer. läskigt att tänka på vad som kommer att hända här näst!
man vill bara vara till hands och ställa upp för folk i sin närhet men man räcker inte alltid till, tyvärr....
------
idag började dagen med att dessie meddelade vilken jobbig dag vi kommer få genom att ha fått in 41 st hundar, men såklart gick det hur bra som helst. vi är duktiga vi!
jessica kom och höll oss sällskap på slutet och satt "vakt" medans vi betade av det sista. Tack ska du ha!
sen åkte jag och jessie hem och tog en snabbdusch för att sen svira om och möta upp malin på stan. gick och kollade i affärer, fick en ljuslyckta, ett par jeans och lite hygienartiklar med mig hem. sen tog vi en fika och snackade skit!
------
nu sitter jag här och lyssnar på musik och dricker te, packar gör jag också. åker till göteborg på fredag morgon, och imorgon hinner jag inte hem för jag jobbar 10-15 på jobbet, sen kör jag 16-21.30 på ssk matchen. sen åker jag hem till kimpi och sover sen drar vi fredag morgon. LOVELY
så jag ska fortsätta med mitt och sluta fördriva tiden vid datorn. ( det kan vara lätt att fastna ibland. )
NattiNatti

WZZUP

jag har väl egentligen ingenting speciellt att meddela er om. men att blogga lite är ju alltid på sin plats.
sitter här med grannen brevid mig, like allways. grymt att du bor just här!
igår däremot drog jag ut till mitt gamla cribb och åt middag tillsammans med mamsen och kim. sov även kvar där med vovarna i min gamla otroligt sköna säng.
nu är matlådan gjord och bara duschen som väntar. imorgon kör jag 10-15, det kommer bli perfekt!
Cya

SÖNDAG

först och främst! en vän till mig blev rånad på sin väska inatt, vilka jävla svin det finns. så mycket av värde, framförallt för henne., vilket kaos ni ställer till med! usch, tänker på dig gumman!! som tur var är tjejerna oskadda. ja menar, vad som helst hade ju kunnat hända.

medan alla var ute och festa igår så var jag hos sandra med hunden,kim och jessica och kollade på en kass film och spelade kinekt. x-box man spelar med kroppen! lökigt värre...
idag har ja promenerat med hunden och träffat linnsan, spelat tv spel och fikat med kimpi. och haft serious talk med grannen som avslutades med solsidan och dans uppvisning.
love love love

HEJA KIMPI


6-18.

äntligen är min lååånga vecka slut! fick sällskap på jobbet sista tiden av johanna medans jag släppte hem hundar, sen bar det av till affärn för handling, sen åkte vi hem till mig och åt middag tillsammans. är ju hundvakt i helgen åt en söt liten Lovis. så vi har gått prommis och nu kollar vi på lets dance och myser ner oss i soffan!
en lugn kväll med andra ord. och faktiskt, skönt! får sovsällskap sen av jessi också.
Puss 

thailand

dagen på jobbet idag ligger garanterat inte på top 10 listan, inte på top 100 heller, ingenting gick som det ska. usch, men så är det ibland. på stägningen när man är lagom trött och less får jag ett sms från Maria -"Här är klockan 22,35.. Har precis ätit för 20kr och en öl för lika mycket. nu ska vi ta en fotmassage och någon öl till sen gå och sova, upp imorgon och shoppa hela dagen, på lördag ska vi vidare mot sol och bad, har dock inte bestämt vart ännu..puss älskar dig mitt hjärta". Där står man på jobbet med blöta skor och bävar för att promenera hem sen.
Jag är så glad att resan dit gick bra för dem, det kändes lite tråkigt att åka från arlanda igårkväll utan maria.. men som sagt,. tiden går fort!
så efter vi lämnat av henne gick trion som numera är en duo och åt mat sen åkte vi och fick lite kärlek.
nu: disk,dusch,ringa joe!

JUST THE WAY YOU ARE

ikväll lämnar min älskling mig för tre månader i solen, kommer bli tungt! givetvis åker jag med till arlanda ikväll och vinkar av henne.

D


Du låg bara där helt hjälplös, Din hand var alldeles stel, men du var varm, och du andades.. Det var det viktigaste för mig. Tanken av att du skulle lämna oss finns inte, jag kan inte ta in det. Jag kan inte fatta att det är sant. Tacka Gud! Du måste vara stark, och tillsammans är vi det. Jag ställer upp för dig till hundra procent.
Jag älskar dig!


/Lillasyster

Sist i tabellen

Nu styr jag mot jobbet, hoppas gör jag på vinst, men man ska aldrig hoppas för mycket. Idag jobbar jag med grymma Madde så det blir iallafall skojsigt.

Efter jobbet förenas järngänget.
Helt sjukt vad mycket jag kommer sakna Maria när hon åker på tisdag, 3 månader utan min skrutt kommer bli en tuff tid!


"En Obeskrivlig Romans I Drömmarna Med Dig"


ONE CORNER


Nu är jag ute hos mamma, tyst och skönt.. har gått en prommis med vovarna och lekt i den meterhöga snön!! det är helt sjukt så mycket snö det är här ute, kanske kan bero på att det plogas väl inte lika flitigt som inne i stan..
Hur som helst är jag bjuden på middag här nere hos jessie ikväll, kim också för den delen. så nu väntar väl bara en dusch sen knallar jag nog ner dit. Hoppas ni har en bra fredag, drick inte för mycket nu ;-)

SUSHI

Mitt nya beroende. "tyckte inte om" det förut, då ja inte ens hade smakat. Sen fick jag smaka av min kollega sen var jag fast. skulle kunna leva på det. verkade så vidrigt och ofräscht, men det är brutalt smaskigt.
-
-
Sushi hemkörningsbudet plingar på dörren....
M- Men Ida, öppna då, maten kommer!
I-Men nej det kan jag ju inte!!! Slänger täcket runt mig
M- Joo, skynda innan han går
I- Men jag har ju bara kallsonger!!!!
M- Haha, Meeeen juste. Okej jag öppnar!



TÖRLEY

var ett tag sedan som jag skrev på bloggen. nu har maria börjat bli seriös med sin med tanke på att hennes 3 mån långa resa börjar på tis, så man kan följa hennes äventyr. så jag gör detsamma, med mitt superintressanta liv och vad som allt innebär..
jag kan säga såhär, detta har varit världens flummigaste dag! jag, emelie och maria har haft hang out och absolut bara chillat. åkte förbi max och tröck ner en burgare. med nycklar på språng, stalkers hack i häl och en härlig baksmälla var vi inte annat än värda det!
imorgon är veckans sista dag, och lyxiga jag kör bara på mellan 10-15-. sen bär det av mot enhörna, där jag ska bo under helgen och passa mina hundar! ska bli riktigt skönt faktiskt.
egentligen måste jag nu ta tag i mitt hem, denna svinstia vill jag inte komma hem till på söndag, men det är inte såå lockande. bädda rent efter jessicas efterfest ska jag iallafall göra ;-)
på återseende mina kära.
I

RSS 2.0