SÄLLSKAPSKVÄLL!

vilken dag hörrni! och för att inte tala om solen, man blir glad. ja, så glad att jag inte grät när jag kom fram till att det är 18 st prov/inlämningar nu här inom en mycket snar framtid.
bara hugga tag i dem, blir nog att jag gör lite under lovet då jag förövrigt inte har någonting inplanerat hitills.

nu däremot ska jag äta med madre, sen ska jag bege mig till min ursnygga vän för ett möte "oss tre emellan".

Ciao!

KÄRLEK

jag älskar, älskar, älskar er.

7fucking4


TOTALT BRUTALT

denna helg har vi bokstavligen röjt loss. inte missat ett enda hörn i Södertälje tror jag!
igår var jag även i skärholmen hela dagen med Linn, shoppade massa fina saker, åt lunch, fikade m.m. hur trevligt som helst hade vi, sen hem till henne, packa och beställde mat sen åkte vi hem till malin och åt, drack drinkar och fixade till oss. efter det drog vi på fest innan vi sen stack vidare och levde rövare på stan!
kanonkväll som började på hamn, vidare till 550 och avslutades på älskade strippan!

allt var störtskönt utom mitt magknip jag fick i taxin ner på stan, jag har aldrig förr kännt en sån känsla. det gjorde så fruktansvärt ont under bröstet att jag började gråta. usch, tjejerna hade också fått det förut och deras tröst hjälpte för det avtog sen. tur det, var riktigt läskigt.. hoppas jag aldrig mer behöver uppleva det!

Jaha, måndag imorgon. NJUT FULLT UT

nu ska jag vidare på myskväll hos babe!


This is Me and My Princess.


FEELING



Jag skrattar åt er bara. Jag älskar det här.

Huvudvärk,


SHOWMEYOU

Förväntade mig så mycket mer utav dig, kanske la jag ribban lite för högt.
Kanske var det försent när du insåg, att sanning och ärlighet varar längst.
En annan teori är rädsla, men skulle okrossbara du ha känslor.
-Nej inga synliga sådanna.


LOST

Vilken pannkaka dag! känns inte som den blivigt så bra. inte alls så bra som jag hade tänkt mig...
höll på att försova oss imorse, säkert för vi låg uppe och stoja så länge igårkväll. tur att pluttis skulle upp samma tid som oss så han skjutsade oss så vi var i skolan med bra marginal och hann läsa på en extra gång. naturkunskap B prov, Genetik är ingen höjdare måste jag säga!!!

och någonting som inte heller är så roligt är projektarbetes rapporten jag håller på och tragglar med, deadline som sagt på fredag, så bara att bita i det sura äpplet!
ska koka litervis med kaffe nu så att jag orkar hålla mig uppe.

jag som hade planerat att spendera min kväll helt annorlunda


23 Mars

har nyss haft massage, vi håller på för fullt med vår utbildning. skönt var det och en riktigt bra början.
igår slutade det med att jag övernattade at Mary's. vi var med pluttis hela kvällen utom när vi pluggade, förståss.
nu blir det lite projektarbete, deadline på fre morgon.
Suck, hörs senare....


Denna varelse ser jag varje dag, dygnet runt


PANNKNACK

har inte haft tid att uppdatera er om våran grymma fest + utgång. men det var mycket lyckat!
brorsan vart ap rak men han hade kul ändå! vi andra röjde gärnet också!
var bara lite orolig när det dräpte in massor av folk i mitt hem, mer än jag trodde men vi gjorde det till världens dans fest. ha, ha.
sen vart det ceasars där vi tog en drink med daniel innan vi gick vidare hela gänget. slutade på the strip iaf.

gårdagen var seg men hade mycket att göra, maria och jessi kom in till staden och mötte upp mig så gick vi på lägenhetsvisning, im inlove.
efter det blev det frulle på nancys, sen åkte jag och jobbade. ssk vann. hela resten av kvällen låg jag maria och kim på soffan hemma hos mig och kollade på film.

nu har vi fått sluta tidigare, så sitter hos maria mitt emot med varsin dator och pluggar gärnet! hörs senare, Kisssssssssss


HURRA!

allt är klart, jag ska bara duscha och snygga till mig så är jag redo!
vilket väder, vilken stämning. toonightsss gonna be aaa gooood night!
ses i dimman!

GRATTIS TILL ER ÄLSKLINGAR, Jessi & Brorsan



KALAS

det är fredag och jag skrek högt när skolan var slut för dagen "HELG". för det känns så himla bra!
kom hem och då kom hela min släkt nästan och åt för brorsan blir 18 imorgon :) var riktigt mysigt och vara med alla samtidigt.

nu har jag precis färgat jessicas hår och nu blir det lite mygel med Kim och Maria också.

HAVE A GOOD EVENING

LEDIG DAG

plötsligt blev min fullbokade torsdag totalt ledigt, då akutmottagningen hade fått sjuk personal som skulle undervisa oss. så det blev prommis med mary och ett besök hos kim på firman.
handlade också på maxi med mamma,maria och mormor och säger då det, det var bättre förr!

nu sitter jag här med jessi,. vi ska ta och hitta på nått nu innan jag ska dra...........

Puuussssssssssssss

STOR

jag vill jag vill jag vill jag mååååste !!!

åh vilka planer som är på gång alltså, ni anar inte.. kniper ett tagt tills jag vet hur allting artar sig. men jag är ruskigt taggad!


Pusst!

nemen! förvånar det mig att det plötsligt föll ner ytterliggare tre uppgifter/prov i "ryggsäcken" bara under förmiddagen idag. -nej!
hur som helst, så kan inte ens räka på alla mina fingrar och tår till så mycket jag har just nu!
redovisningen idag om World Trade Center gick iallafall strålande, en fin sammanfattning till presentationen är inlämnad och det känns bra. då kan man koppla bort ett ämne iallafall, för idag!

Cissilini lämnade även mycket glädjande besked under dagen! gjorde mig riktigt glad av bara tanken.

ska börja plugga matte med en till kille nu också, så det känns bra. tänka sig att det finns så mycket snälla grabbar som vill mig väl ;-) 

enrique

nu har jag kokat kaffe och böckerna väntar, hoppas ni får en fin kväll! jag ska sätta fart nu så jag hinner träffa min prinsessa ett tag senare innan mörkret faller.

Later


MAA

min puls har aldrig vart så hög, mitt hjärta har aldrig slagit så snabbt och framförallt inte så hårt


Tröttmössa

måndag avklarad, känns så fruktansvärt tungt att gå upp på morgonen nuförtiden.. att åka till skolan känns inte ett dugg bättre, varje dag är en nedräkning. [85]
idag satt jag med maria i timtal och pluggade räddningsmedicin i biblioteket, hon läser från en rapport och så plötsligt kollar hon på mig -"IDA? sover du?". då hade jag somnat sittande i den livliga miljön, ja då börjar man undra..

det är så sjukt mycket just nu, det känns rent ut sagt fördjävligt. det är bara bita ihop, det är det enda jag tänker. just nu så känns det ärligt talat som om man lever för enbart helgerna.

nu ska jag sluta deppa och slänga mig i sängen! imorgon ska vi få njuta 2:a lektionen av våran massage utbildning står på morgon schemat.

Sov gott




topnotch

frukost på nancys, trevligt sällskap, mys med jessi, fika med olle o kim, skitsnack hos tommy, min söndag.
-godnatt


'

Kan man gå utanför sin dörr utan att någon inte vet om det?

Strippan

oj oj oj vad roligt vi hade igår. jag åkte ju som sagt till Jonna rätt skapligt, sen kom hennes (våran) släkt och så åt vi och pratade och lekte med de små. vid sex tiden började brudarna rulla in tätt som tätt, skumpan korkdes upp och musiken höjdes. vi festa på bra och umgicks och sjöng mycket gjorde vi. vid elva kom alla taxibilarna som styde mot the strip där vi hade bokat bord. jonna fick även ballonger. gulligt!
vi dansade natten lång, och sen efterfestade vi till morgonen. brutalt! jag kom hem för en stund sen. mår faktiskt jätte bra! ska gå och duscha nu sen ska jag träffa min baby jeessi.

SWEET


GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN JONNA!

Idag blir även lillan stor! det ska verkligen firas! jag ska ta en dusch nu sen ska jag åka hem till födelsedagsbarnet sen senare börjar kvällens festligheter.









All in.

RMID ON A BOAT


























"Vi minns iallafall att vi hade kul"

HEJ och HÅ

dags för skola nu då!
kan meddela att jag är grymt trött, kryssningen var brutal och att jag längtar.

FINALY


är det sant? snön smälter. sakta med säkert, både bra och dåligt. mina fötter blev dyngsura men började se marken igen, miss.
hela förmiddagen har jag vart i Kista och fixat och donat lite. Inget ställe att leka med det där.

nu väntar jag på min "math man".

Hörs senare, ska ha myyyspys med mary toonight. Grr


Imorgon drar jag och klassen på Studentkryssning.
[
Bilden är från 1an]


FakeFriend

kvar har du nu igenting, för det som finns kvar är inte värt att kalla något ens.

Glappkäftstaden.

Kan man ens gå utanför sin dörr utan att folk vet om det? eller behöver man ens gå utanför dörren för att människor ska hålla sig uppdaterade?
och det värsta av allt, all krydda som läggs på så fort ett s.k rykte bildas.

Det är ju bara sanningen, men tycker så fruktansvärt synd om er som inte har något eget liv att engagera er i så att andras blir erat största nöje. Tagiskt.


Enjoyment


Crazy Fuck

jobbade igår till stägning och det var sjukt så trött jag var, sen frestade en god vän med några glas vin och eventuell utgång. då taggade jag genast till, vi slutade på the strip hela gänget. mycket rolig kväll. dock inte lika roligt att gå upp och jobba idag, men det är smällar man får ta.

jag trivdes!

idag har jag inte gjort så mycket, hälsade på Linn imorse. vi fick oss många goda skratt, sen jobbade jag samtidigt som ssk blev utklassade. och aldrig har jag sett en sån actionfylld match, det var konstant bråk och alla var tokiga.
efter jobbet lekte jag med kim och nu är jag hemma. orkade inte gå ut idag igen, fast jag har stor lust. får bli en hemmakväll. ska hoppa in i duschen nu iaf, kommer bli som ny!


WOW EN LEDIG DAG PÅ LOVET!

skönt med sovmorgon, halleluja! kan man kalla mitt lov för jobblov istället för sportlov? för jag kan lova er att jag jobbat mer än jag har sportat! men jobb tackar man inte nej till! :)
idag har jag bara glidigt runt, mötte upp malin för solning imorse sen hem till henne. sen brummade vi till stan och åt lunch, godaste på länge. malin tipsade mig om en ny rätt, real nice pasta!
sen skrotade vi runt på stan i flera timmar, hittade dock ingenting. lämnade in ett smycke som ska skickas tillbaka till thomas sabo på reklamation iaf, hoppas det inte dröjer innan det kommer tillbaka.
 
imorgon är det jobb, så sängen väntar. tack för ikväll Carina och Jessi.






Ida & Haily in WEBcam action

Dress me up

jag tror det här har vart världens längsta dag! världens otippade också.

nog om dagen! orkar inte ens tänka på det, det får mig bara att drabbas av panik! men hur som helst gick mötet bra och allt sånt. bara andra saker som ska gå snett, men det är ju personligt. (for me & my mary). vi har lite småproblem över hur vi ska lägga upp our perfect lifes. ;-)

nu till kvällen, som jag har spenderat med en man vars hjärna är precis vad jag är i behov utav. GREAT FOR ME!

nuuuuu.. duschen, imorgon ska ja möta upp sandra 08:30 på centralen för att åka till jobbet, X antal timmars arbete väntar då...

take care

SWEET DREAMS

ssk vann idag, grymma i sudden.. mina sex timmar bra rann iväg. hur skönt som helst! nu blir det sängen för min del, imorgon väntar en massa ärenden och viktigheter.



jag förstår inte hur tiden kan ha gått så fort, det var så länge sen. jag minns saker som om de vore igår, åren bara gick. glömmer aldrig din blick.

1:a Sportlovsdagen


sovmorgon var länge sedan, minns knappt senast. det satt så himla fint, vaknade vid elva och sen dess har jag väl inte gjort så mycket. ska snart hoppa in i duschen och röra mig mot staden för att sola, ta en fika och snacka en massa strunt med maria.
sen vid 16:00 är det jobb som står på schemat, ikväll kl 19:00 möter SSK - Rögle och det är sportlovserbjudande för er under 16 år, biljett=20 kr. Kom och heja!


+
"You Rock My World"

RSS 2.0