SOL SOL SKINANDE SOL!


Galaxy

ssk vann igår!!! över djurgården,,!! galet bra:) men dom ligger ju redan så risigt till men det var roligt, ja jobba ganska länge igår och det var skoj! sen åkte jag o mamma o hämta tiia sen åkte vi till mej o sov!
nu sitter jag hos henne medan hon springer runt o packar, väntar på jenna. sen drar vi på kryssning! åker till älvsjö först o får skjuts me andrea's pappa o sådär..... :D
fan vad kul vi ska ha!!!!!! :) ha en bra fredag alla, <3

Kyla.

hej då vinern???? jag vill inte ha mer snö, jag vill ha vår.. och torra gator och gröna träd! mmm alla längtar nu får den ge sej denna snöövärld!
att få gå ut i bara en tröja o skippa dessa jackor, speciellt vinerjackan. underbart!!!
weell weell,,,... nu är min 80-tals outfit iaf klar ;) bilder kommer väl efter festen eller så. har fixat lite o mamma har shoppat lite till mig, så söt. men hon e väldigt insatt med tanke på att hon själv sprang runt så SERIÖST på de årtalet.
får se hur det  blir ikväll (?) utgången hönger löst! kom upp lite, aaaja nu ska ja koka ägg! :)
Puss Ida


IMPULS. i+a

NU E JAG GLAD!!!
igår va tanken att jag skulle på bio med eeva och tiia, vi satt på lillebrors först bara, men sen stack jag o träffaaa andrea och köpte massa gott och hyrde film, ( HABIB ) ..
idag var jag själv hemma hela dagen och vi har gått en lång prommis me mina söta vovvar och hade med oss vam choklad och satt på en brygga och mös. <3
vi har bakat o kollar på Den rätte för Rosing, sjukt kul! nu fick vi lite impuls och har just duschat och ska sticka till nått mysigt hak över nått att dricka! kanon!!!
och som att inte det skulle räcka, på fredag drar vi på kryssning! och imorrn är det 550 troligen och lördag 80tals festen! grrryyymt!
tack för mej ! PUSS


kryssning till helgen.hoppas.

" Kom igen nu kör vi, kör vi "






OCH JAAA! jag tog fula bilder medvetet <3 MUMS


mönster

på alla hjärtans dag fick jag ett par gardiner (tråkig presnt?) nej inte alls, mamma visste att ja ville ha dem så det var ju kanoners. hon har sytt upp de nu, för dem var lite för långa och resultatet när dom kom upp vart grymt!
ungefär såhär ser dem ut;

SNOW LAND

ååh va mycket snö det är där ute! ganska mysigt. men lite sent(?) borde vart runt jul istället tycker jag. jag var iaf nyss ute och skottade snö och då fick jag en mysig idè om att göra varm choklad och åka pulka och sånt någon dag på lovet. om du vill, säg till;)
skotta snö är förövrigt lite mansdominerat arbete, men man får hjälpa till i hemmet. haha
mamma är så mån om fåglarna vi har i trädgården också så ja blev tvungen att skotta bort snö under fågelhålken så dom kommer åt maten. men de kom en massa fåglar direkt jag var klar och la dit mer mat. så om du är hungrig kom förbi;)

1dan på lovet

igår var det ju BECK och jag älskar de såå mkt. vi hade det jätte trevligt först var de tvättstuga fram o tillbaka sen myste vi ner oss o kolla på underbara beck. love it! kom just hem från scwerie. har inte hunnit med så mkt idag, diskat o plockat lite där sen tog jag en promenad till stan och tog bussen hem! nu kom mamma hem så ska väl göra henne sällskap över lite lunch kanske :)
laaaater

soft weekend

igår träffade jag min älskade tiia och eeva på stan och gick runt, planera lite ;) blir troligen en fet kryssning till helgen!
efter det åkte jag till axa sports center och softa lite innan jag började, sen jobbade.. och kan ju inte påstå att det var mkt folk där precis, ingen bra dag/tid att ha match, speciellt inte när matchen var TV-sänd. men mig gör det inge:)
det utlöstes ett brandalarm i scanarinken också, innan folket kom. kul me dramatik tyckte jag:D men det var falsk alarm. sen tog vi fast en snattare, synd han snodde mat och börja gråta!!! men de e bra att dom får lära sig i ung ålder vad som gäller, annars blir oftast tyngre saker med tiden liksom.
efter att ssk spelade lika mot timrå och alla var ledsna åkte jag o mami till ica maxi o handla lite gott o sen hämtade vi upp scwerie och åkte till mig och MÖS! :)
mysig lördag och skönt det var att vakna upp både lördagen och söndagen utan att ha det minsta ont i huvudet och skönaste att vara utvilad... MMHHHHHHH ;)

no...Crack a Bottle


QualityDay

med middag hos mormor och mycket lek med kusinbarnen och god mat tackar jag för mig!
Godnatt, jag älskar min underbara familj över allt annat!<3

Ida Maria Linnea

"SPORTLOVET" inleddes ganska roligt, tyckte vi. slutade skolan ganska opassande med tanke på hur knasigt mina bussar går ( inte varje kvart precis ) så vi hoppa av tåget i hamn o gick till ÖB för lite tidsfördriv, när vi kommit till entrè-dörrarna står de en skylt "stängt p.g.a brand" men det brann inte? och öppet var det. så vi gick in, då var det så att secound hand butiken intill brunnit under natten så lukten var ju inte fräsch, men vi åkte ner för rulltrapporna och gick in i själva ÖB, där strosade folk runt me fulla korgar i hopp om att få shoppa loss! men icke sa nicke. de va OBEMANNAT. inte en kotte där, utom vi "kunder" de kom en man som sa till oss: -det är inte öppet och ingen jobbar idag så vi bör nog gå, men ta med er nått vafan, de ska ju ändå säljas ut för minst 70% p.g.a flytt. men de vågade vi inte, så folk tog saker och gick ut. vi vart så snopna och vågade inte ta nått så vi gick ledsna därifrån. kändes lite SPECIELLT att vara där själva liksom. och ofta dom inte "Bommar" igen?????!

Kap

poledancen gick bra tillslut :P var lite svårt i början. lär få en väldig träningsvärk för de var ganska jobbigt. men ändå kul att ha testat! efter skolan åkte ja med mami och larsa och gjorde några fynd, :) kom för ett tag sen o har gjort en god tonfisksallad som ska avnjutas snart! sen ska jag åka till Scwerie.... o där får min kväll sluta!

PUSS

stripp Club?

vart ingen utgång idag men har fått dagen att gå ändå. och det blir tidig sänggång idag, skönt. kanske smyger ut med jessica nu, återstår att se.
imorrn blire ;

det blir skoj tror jag, den andra gruppen hade haft det ur rooligt :)
inga planer för imorgon ännu, nu ska jag måla naglarna o borsta tänderna.
Natt natt Puss // Ida

School Break NEXT

alltså det är helt underbart nu när jag tänker på att det snart är lov och att man ska sova ut och slippa gå upp för att gå dit... till skolan.. jag är glad av bara tanken och det känns kanon!
idag var det vanlig skoldag, 2 prov.. inget jag gilla, men de gick väl okej för en gångs skull. sen var vi de sista 3timmarna av dagen på brandstationen och jobba/plugga lite. hann också träffa jessica en sväng efter skolan. så jag kom i stort sätt nyss hem,. skulle egentligen ut ikväll och ta nån öl med en jätte gullig killkompis, men jag har ingen energi till det känner jag. det kommer fler tillfällen..  ska ta en varm lång dusch och hoppa i myskläderna för det är en sån dag idag!
MMMMHHHHH :)


Inställt(D)

blev ingen Poledance för oss idag, allt vart knas så den andra gruppen tog vår tid. vi åker upp igen på torsdag morgon. idag gick vi istället och åt i kungshallen. och kolla lite. en mysig kärring satte sej och började prata och fråga ut oss mitt i maten, hallå de där stör mig till max! men mina kompisar verkade tycka om det iaf! bra det!
nu har ja ätit och ska plocka undan lite på rummet sen drar jaa!
hejpåre

Måndag |

antingen eller. bra eller kasst, och alla har vi svackor. men de e bara o klättra upp! ska inte meddela nått om saker som händer för de e inget jag vill hänga ut och jag mår helst dåligt för mig själv!
nu har en ny vecka startat, bara ta nya tag!
vill fixa mitt gymkort så ja o milena kan gå å bada lite mer, haha. annars har jag väl inte så mkt att säga(?)
imorrn har vi poledance me dansgruppen. ballt o dansa runt en stång?! oh ya
nu kanske ja ska sova så ja orkar upp imorgon. sov så gott


tårar i en oändlighet

kvällen/natten igår kunde bara sluta på ett sätt, trodde jag. men med den raka motsattsen så blev allt åt helvette!
så nu får det bannemej vara nog, jag är inte gjord av energi. jag somnade jätte sent i hopp om ändring, men icke då! kudden var våt och jag grubblade. men vaknade på bättre sida idag och känner mig stark!
drog på mig morgonrocken och gick ner o sjöng för Larsa, min låtsas pappa som fyller år idag. HURRA! kokade några ägg och gav han en present. ska fråga jessica om hon är sugen på en prommenad nu snart, innan alla gäster kommer. skönt att få lite frisk luft!

man ska inte sörja det man saknar, man ska glädjas åt det man har!

!

du är så vidrig så det är synd om dig!


14 feb,

fredagen den 13onde gick hur bra som helst. därför blev min otursdag idag. allt har gått fel och allt har vart piss. folk tror att dom kan spinga runt och snacka om saker de inte har ett dugg med att göra och det stör mig mest. jag blir så irriterad så det är helt sjukt. från att jag vaknade enda till nu har allt, exakt allt vart ett rent helvette, sjuka saker har dykt upps osv. nej usch, finns bara ett bra slut på den här dagen.
och jag hoppas den tar slut snart.

the [rull]

gårdagen vart över förväntningarna, middagen var så god, med 3-rätters och gott tillbehör och fantastiska släkten kunde det nog nästan inte bli bättre :) mormor var jätte nöjd och det var verkligen kul att se hur glad hon var, hon sken som en sol. när jag o bjarne började få lite träsmak i baken så tacka ovi flr oss och tog bussen därefrån. han gick till en kompis och jag mötte alexandra och åkte upp till dem, där jessica och anna var. vi drack vin och hade lite girl talk haha sen vart vi sugna på att stika ut så vi tog kvart i tolv bussen ner till olearys, inte värsta draget kanske. men vi hade det roligt iaf! :) sen efter stägning vart det fyllekäk för vissa. själv var jag inte allt för mycket på pickalurven. sen mötte  vi grabbarna grus och tog en taxi upp till brunnsäng för efterfeeest! och vid 5 tiden kanske pallade vi inte mer, haha så vi ringde en taxi och åkte hem till våra skööna sängar! det var underbart att få sova faktiskt. dock väckte mamma mig tidigt idag, måste städa rummet sen sticka och jobba. plickten kallar. vi ses! =)
jag och min prinsessa

No Stess

nu har jag fixat mamis hår, as bra vart det! sen hann ja va ute o smyga med jessica nån stund också. och det verkar som om kvällen har ändrade planer(?) får se helt enkelt. ;)
är sååå hungrig men kan ju inte äta innan middan liksom, så får väl hålla mej, även fast jag e as hungrig liksom...
meeen, vi hörs imorrn !

I LOVE U

Grattis Mormor

idag är ingen vanlig dag för min mormor fyller år. skulle först firas hos henne, men efter alla omständigheter så ska vi ut och äta ikväll. mormor, alla hennes barn, barnbarn osv. mamma ringde och bokade bord, så vid halv sju sitter vi på akropol. ska bli jätte mysigt :) [hade velat ha med dig]. efter det ska jag träffa jessica, o som de ser ut nu blir det lungt hos kimmpis.
puss på er alla

uselt

ahapp då flöt den här dagen också iväg. sköönt! äntligen hemma från jobbet o har fixat iordning mig lite inför den sköna sömnen... imorrn är det super fredag, som de kallas. vi ska möta ettorna i räddningsmedicin på trippelbolls cup, vilket innebär fotboll,handboll och innebandy. inte så taggad. men man ställer väl upp för laget. har främst anmält mig till fotboll iaf, det är väl typ roligast.
måste bara säga FY FAN vad den här veckan har vart tråkig. blan dem värsta veckorna på länge. helt världelös. skulle lika gärna kunnat spolat förbi den här veckan i mitt liv. skulle vart lika bra faktiskt. verkligen.........

snabbis hemma

snabbis hemma då efter skolan, ätit rääkor.. o mmm i love it! ska byta om och mamma ska skjutsa mej till rinken för lite jobb. ska bli kul faktiskt. hörde att hela igelstavikens gymnasium fick gå på ssk matchen gratis idag. så hoppas att jag ser många huven jag känner igen som kan heja fram vårat lag! (DET BEHÖVS).
måste leta upp usb kabeln till digitalcameran, vet inte huuur länge sen vart borta. annars får vi invistera en ny helt enkelt. hörs när jag kommer hem då. håll era stackars tummar för ssk ikväll, viktiga matcher kvar!
'puss på er'

Ligan @ Cinderella


sömn[tuta]

kul att jag jag somande efter maten och vakande för en liten stund sen. kommer ju aldrig kunnaa sova inatt! =/ fan. det var ju lite onödigt. så min dag har inte gått åt till det minsta nyttigt. blir ju lätt så, när man e trött framförallt. börjar känna mig krasslig, trött och otålig.. kanske börjar bli sjuk.. eller så är det väl lite av det som hänt sista tiden. vad jag än gör slösas min energi på fel sätt,,.. pusst!
imorgon är det en skön dag. går väl ungefär 9-15. de e super! sen hem en snabbis å sen åka o jobba! nu gäller det för ssk!
och nu gäller det för mig att somna. en kopp thè sen ska jag bädda ner mig igen. BARA BRY MIG OM MIG SJÄLV
<3

Tjäna pengar?

http://www.emailadvert.se/popupnewuser.php?id=48570','SX','toolbar=0, location=0, status=0, menubar=0, scrollbars=1, resizable=0, width=400, height=300


gå in och läs. varför inte liksom?

sådär '' ja

tom på ord, ville väl bara säga godnatt till folket. men jag är inte trött så jag ska väl lägga mig och läsa en bra bok (?) nej för har ingen bra bok. slå på teven kanske vore nått. här kan jag ju inte sitta och deppa liksom.
upp 07,30 imorrn. "sovmorgon" slapp en lektion o fick hemuppgift. är då tanken att ja ska gå upp ordinarie tid och göra den elr? no way, i love tooo sleeeepp :)
*lägga fram lite saker för imorgon
*tvätta fejjan o borsta täner
*slå på teven o ta av mej kläderna
*krypa ner o slockna utan problem {hoppas jag}



haaaave a gooood time
kisses / ida

passion

sitter och äter denna underbara exotic fruit och den är såååå mumsig.



ps. vann såååklart inget på lotten. TYPISKT!

Vinst?

det är såå roligt o handla med mamma tycker jag. så nu har vi massa gott hemma.. kom precis hem igen från affärn (Ica Maxi.) i hopp om att se nån av mina söta vänner som jobbar där. men icke sa nicke. mormor haka också med, så de va kul. hon fyller förövrigt år på fredag då blir det lite kalas hos henne, ska bli mysigt.
nu ska ja fixa lite här i rummet sen ska ja möta jessica om en timma kanske. ska försöka få tag i andrea också, måste byta ett par ord med min bitch =)
hejdå alla nu ska ja skrapa en triss lott ja fick av mommo.
* wish me more luck in games than LOVE *

ts

jag vill inte ha det såhär, men det är den enda utvägen. jag vill inte somna som jag gör och vakna lika så. jag vill bara ha det som i min fantasi, men det är omöjligt. jag vet att det är det, efter allt om och men så har jag den vetskapen nästan till hundra procent. det är hemskt att det ska behöva bli såhär, men jag har ett bra psyke och är stark som person. men i detta fall så är så svag att jag inte orkar mer, jag ger inte upp men jag har insett att min energi bör slösas till något som ger mig själv något istället för tar kol på mig själv.


Tisdags snabbis

godmorgon alla tröttisar. trött är ju bara förnamnet av vad jag är, men nu är det bara ge sej av till bussen snart som går (06:53) ussch.. blir en lång dag idag!
jag tänker på dig för mycket, det får inte förstöra min dag! hoppas ni får en underbar dag!
PUSS,

skål och gonatt


bus

nu har jag kommit hem efter mitt kvällsäventyr :P jessica kom över till mej o vi bestämmde oss för att åka in till staden och ta en mysig fika och prata lite skit. sånt behövs pch uppskattas mycket! sen kom kimpa o hämta oss o vi tog en redig sväg och pratade om allt mellan himmel och jord. man saknar dej nästan plutten. blir för sällan vi ses ibland! så är det med allt, alla har sitt och man ses mindre och mindre med folk. men de äkta vännerna vet man finns där i vått och torrt oavsett hur ofta och mycket man ses. jag vet många jag skulle kunna ringa mitt i natten och bara prata ut och som jag kan berätta allt för, utan att vi ses regelbundet. sånna vänner är också väldigt uppskattat!

LOVE


då var vi klara med säsong 3. VÄNTAR PÅ 4an. kan typ inte bärga mig, den här serien är så sjukt beroendeframkallade och så spännande så jag får typ träningsvärk för ja spänner mig så mkt. späännnniiing på hög nivå!
mums va jag längtar, undra om de blir nån ny serie maraton sålänge ;) vad säger du jessi?


mamis citat



                                       bortom molnen lyser alltid solen,.


yes

data killen har vart här o reparetat och fixat o trixat, nu fungerar alla datorer utmärkt. skönt :) tog en fika me mamma o camilla och sen hade ett långt samtal med andrea. vet inte vad jag hade gjort utan den kvinnan faksitkt..
nu måste jag dammsuga och vänta på att jessica kommer hem, då ska jag hälsa på där nere (gatan nedanför) sen kolla Prison Break och äta glass med varma hallon som mamma snart ska åka o inhandla.
det är väl min söndag ungefär. slapp och underbar!

JAG KLARAR ALLT OM JAG VILL ! <3<3<33<<3<3<33<<3<3<3<33<<3<3

I taket lyser stjärnorna

gårdagen var urmysig och filmen var lätt sevärd! vart ju ett par tårar från oss, såå blödiga!
vi åt grekiska kolgrillen och myste runt o hade en jätte trevlig kväll! :) linn körde hem både mej och malin, och alla åkte nog hem och somnade som stockar, skulle jag tro.

nu börjar mitt tålamod verkligen ta slut. och nu är det inge långt kvar.

OLDIES

kom hem för ett tag sen, sov hos mrX och det var väl SÅDÄR..... :/
nu har ja precis duschat o ska sätta igång och klä på mig snart för LINN kommer och HÄMTAR mig om ett tag!
skummt de komemr kännas,:) men fan va kuuul! tror hon tittar in ett tag innan vi sticker vidare..
vi har nämligen en "kom ihåg låda" från när vi var små , haha SÅÅÅ söta. så tänkte kolla i den o fnissa lite, va ett tag sen!
sen bär de av mot malin sen upp till heron city för mys och bio.
ha en bra kväll ni också, kyss

Fredag

man blir verkligen som en unge på nytt när man hoppar runt i äventyrsbadet, simmar omksirng o åker rutchbanor.. det var exakt det jag o milena raode oss med igår. så mysigt hade vi :) innan de var det hårdträning.
väl hos henne så kom lite bruders o vi drack o hade det skoj! sen kom mera people.
mkt kontigt hände igår också, men en sak är säker. sanningen måste fram nångång!

gammal bild*

tack för idag vännen


Sleep-problems

jag har bestämt mig för att sova tidigt, skulle egentligen behöva göra lite saker men jag måste sova runt tio-elva iaf. om jag kan(?) har försökt sova flera timmar de senaste nätterna. det spökar i tankarna, och jag sover oerhört dåligt...
somna på bussen imorse så ja sprang in på pressbyrån o piggade till mig med en redbull.
ha en god natt allihoppa. nu ska ja sätta på lite bra musik milena och benjamin skickar -håller på att skicka till mig.
ha det bra hej

bilden har inget med saken att göra, tyckte bara den va söötes

en höna av en fjäder

idag när jag och flickorna satt på bussen från skolan får jag ett plötligt sms från min mentor som lyder i stil med ; "hej ida, jag skulle behöva byta ett par ord med dig ang. din frånvaro, kom till mitt rum". men eftersom jag var på väg hem, tänkte jag "a men jag springer förbi imorrn istället". sen väl hemma vid matbordet ringer hon, jag svarar och får beskedet.,.. att ja har över 20% på dessa två veckor efter jullovet. helt sjukt. kan det verkligen stämma?
ska iaf dit imorrn o se över saken så jag får svartvitt.

kärlek

LYSSNA OCH NJUT; http://www.youtube.com/watch?v=6ymNwsg2T2w

ut flyck t

vet ni? på natur och friluftsliv lektionen idag beslutade vi att vi drar till slandön och övernattar *alla som går kursen*
direkt efter sport lovet.. ska bli mys! LINNEA ska med så då blire superbraa ("-den man sitter mitt emot ska man sova med") hahah. såå söt HAN e. vi ska iaf sitta kring öppen eld o bada basta o kasta oss i de kalla vattnet o bo i små stugor, osv..kan bli skoj faktiskt! ungefär såhär ser dem ut, haha.. fast mkt kallare kommer det ju såklart và!


rakas

vad gör jag vaken? ställde just den frågan till mig själv.. efter så dålig (nästan ingen) sömn inatt borde ja vara dödstrött och slockna på två röda.. men nej, icke sa nicke..
gårdagen va grym, detta ska göras om girls;) förfest fest efterfeeeest ända till morgonen. såå kul! WOW sejjer jag

idag gick ja o malak från tomi till milena o sen å åt. fan va bra det satt! sen åkte jag o hälsade på min baby tiia som numera praktiserar på båten. kul o se dig vännen <3 och jag fick min julklapp (försent). en jätte fin tavelram me bilder på oss. ska se ut en fin plats där jag ska hänga upp den!

Känslan nu: ledsen att helgen är över, mkt ledsen. tråkigt att gå till skolan., och väldigt förvirrande när det gäller vissa val angående en viss person. weellweel, hoppas veckan flyter på i bästa mån!

Pusss på er gulleGRISAR

RSS 2.0