Klackarna i taket

LÖRDAG!!!!!

så skönt! torsdag och fredag har vart två underbara dagar som gått så fort, snart är lovet slut men det är så det är.
ssk vann i torsdags. inte nog med det, mot serie ledarna HV71. så snacka om stolt.
prommisen var urmysig med linnsan, nästa vecka kommer både Lotta och Linn på en fika hemma hos oss! =)

igår när jag vaknade gick jag hem till jonna, vi var där ett tag, sen gick vi till stan träffade eeva och tiia. gick och kollade lite, åt lunch, sen gick lite till. dom åkte hem, vid sextiden var det as mörkt ute och jag och jonna insåg att vi var "FORTFARANDE" kvar på stan, haha hur länge som helst.
så vi rörde oss hemåt. han kom och hämta mig så åkte vi hem till mig för tacos och idol. härligt att erika fick åka hem! om rabih hade åkt hade jag bokstavligen kastat ut tv:n.
men han va ju inte ens nära att åka ;)

wow, tiden bara rinner iväg, 12,15 ska jag möta upp maria. dags att sätta fart!

seeeyaaaa

Torsdag

nu sitter jag här, på min halvhårda datastol, lyssnar på rabih och väntar på linn. vi ska börja med en långprommis runt här i krokarna och bara snacka en massa skit.
sen vid halv 5 är det dags för mig att hoppa i ssk tröjan och åka till jobbet, får skjuts så det blir ju perfekt:)

igår blev det iallafall en liten utgång, vi hade jätte trevligt. jag och jonna plockade ur vår första stor-vinst från maskinerna. det var en upplevelse, ha ha.

nu tror jag hon kommer, hörs sen

I LOVE YOU

Livet är en berg och dalbana.

nu ska jag snart möta upp eeva och jonna utanför, sen blir det lite skoj.
imorgon ska jag träffa linnsan.

ha de bra

The ugly Truth

hejsan! jag kom hem för en stund sen, har lekt lite med hundarna och druckit mitt nya mango te. inte mycket mer har jag hunnit gjort idag, ganska skönt det med, har ju trots allt lov. igår gjorde jag inte heller så stor nytta, lite ångest får man ju.. men igår hade jag och jonna mys, med bio o sånt! sen har vi lite spännande planer på gång, go fot it.
nu ska jag åka till maxi och handla med mamma :) sen troligtvis övningsköra, det går bra nu!
ska försöka ringa mary tha queen också, måste talas vid lite.

ska handla hem lite goda frukt smootie ingredienser, men........
finns så mycket mer goda frukter på sommaren har jag kommit fram till, jordgubar for real♥
(denna bild har malin ragit i somras när vi var hos henne och hade middag) Mums



TODILO


melancholy


                                   

MYR

nu drar jag och mina gangsters till pizzan och sen vidare på äventyr!

är fortf. helt slut efter helgen, högskoleprovet gick iaf ganska bra tror jag, eller nu överdrev jag! jag hoppas på det. mådde typ illa efteråt för ja var så överansträngd i hjärnan. men det är väl inget :)
nyköping var även det ansträngande, men på ett mycket roligare sätt!!!

du vet vad du ska göra, om du vill visa mig.


;

falska äckliga svin är vad jag skulle kalla det.

HÖSTLOV

äntligen får jag mitt välförtjänta höstlov.


Kvällens Händelse;

SSK krossade DIF på hovet ikväll, 2-1. är så stolt över er alla!
synd att jag inte kunde medverka, hade liiite annat för mig idag:)

nu ska jag fortsätta plugga, bara tvungen att uppdatera alla icke ishockey intresserade att dem har något att vara stolt över iaf, i den här tok-stan.

Specializ

VITKÅL?
igår kom jessica till mig, vi hade urmys, me långprommis, dipp och grönsaker, tjejsnack och allt. det var inte det, utan jag skulle färga mitt hår. dvs.(göra slingor på utväxten), men det blev för mycket?? hur det kunde bli det är fortfarande en gåta, hade så fruktansvärt lite färg att jag tvivlade på om jag äns skulle göra, sen säger jag till jessica "hoppas de blir någonting då, annars köper ja mer färg imorgon"... sen tvättade jag ur det och vipps, vitkol.. hann inte kolla så noga på det igårkväll när det var blött och sent, men när jag vaknade var det bara att slänga iväg ett sms till bobby, Linn Emilia, "hon är så bra på hår", som min mamma brukar säga. men hon haade som alltid annars en perfekt lösning, ska fixa till det imorogn, idag har jag vart too much bizzy!

nu blir det oskyldigt dömd, without you. =/




Världens bästa utvsamtal

det var det verkligen, allt var bra, inga varningar eller någonting liknande, visserligen har jag inte heller MVG+ i alla ämnen men jag är grymt nöjd med det ändå. även fast det är mer en en termin kvar!
visst så har jag matten kvar också, men andreas har lovat och hjälpa mig och varför inte ta den hand som sträcks ut? jag ska göra prov på allt i hela kuren till vår, gäller bara att kunna kursen då!

efter samtalet kom mammi och hämta mig så åkte vi till hedlandet och lite sånt och handlade hem lite grejer. sen körde jag hem. duktig jag är:)

sen har jag inte så mycket mer att säga,jo NU har jag fått en lånetelefon från onoff. min telefon kommer inte på minst en vecka till. har vart på reparation i snart 2 månader. inte okej, men som sagt handla aldrig där!!!!


I♥BEER

S:t jackob

Tänkte dela med mig av lite bilder jag tog i lördags på lilla Olivias dop, hon var så söt och otroligt tyst och duktig under hela dopet.
Och kyrkan var så otrolig. ville inte knäppa för mycket bilder på den men den var verkligen jätte fin.


(En av de alla vackra tak-kronor)

olivia och farmor fahima, family, olivia och morfar larsa

Oliva Maria Malki


Och lilla Alva var självklart med, :) (kusinbarn)


Scwr

söndag=sova. det är ungefär allt jag gjort idag, kom "hem" vid nio imorse. ruggig utgång och efterdojjor.
imorgon börjar en ny skolvecka, nya tuffa tag!

ha de

IF U WANT MY FUTURE; FORGET MY PAST


I Gotta Feeling

nyss hemkommen från jobbet, älskade ssk vann!
nu har jag vart slarvhagsvägens personlga bartender, vi ses ikväll!

MYLOVE

MAGISK





 Rabih Jaber

Bjarne

sov hur skönt som helst inatt i min helt egna säng helt själv, så härligt med sömn. speciellt eftersom det vart så sent igår, haha. men det gjorde inget för jag hade jätte roligt.
när mamma väckte mig imorse grät jag, jag drömde typ samtadigt som jag var vaken. jag hade drömt att min kusin dog i en bilolycka. jag fällde tårar efter jag gått upp också, kunde inte släppa drömmen och det var verkligen jätte hemskt.
"hatar när man drömmer sånt för de blir så verklighetstroget".
Hur som helst, skönt att det bara var en dröm. <3

idag är det dop och grabbarna som står på schemat. vid 16:00 ska vi till hovsjö på dop för lilla Olivia (systers dotter).
efter det är det dags för jobb för min del, ssk spelar mot Skellefteå. efter det får vi se om jag orkar göra någonting.
Maria och Jessica skulle tydligen på matchen, så ska försöka kolla upp om jag kan fixa biljetter till flickorna :)

Puss så länge


FREDAG

kom nyss hem från stan, var och kollade lite och kom hem med urmysiga skor. maria och jessi höll mig sällskap. sen lunchades det med malin =)
nu ska jag klä på mig lite varmare kläder, typ mössa? sen ge mig ut med mina dogs!
vad som händer sen, återstår att se.

så skönt att prata med dig, tack för dina ord. så rätt. Jonna.

En dag i taget

I dont want to hurt you, everything is gonna be okey. Promise.


En sten föll från mitt hjärta

Varför har inte jag nått badkar? det är ett sånt som borde finnas i var mans hem tycker jag. det måste införskaffas! Gud så skönt och krypa ner i ett varmt bad, lite ljus, musik, åh jag älskar det. så har du badkar förväntar jag mig en inbjudan snarast!

nu väntar en mysig inbjudan från min säng!




är så himla lättad och glad att du är på benen igen, ännu inte bra men stabilare än innan. efter dagar på akuten och sjukan ut och in. tur i oturen att det inte var någonting ännu värre. Världens bästa mammis ♥

Välkommen

skoltrött, skoltrött, skoltrött. jag orkar inte! men peppar peppar.. snart lov och ta igen sig sen är det ju som sagt sista året! det är inte lååångt kvar!!
min studentmösse beställnings fraktura kom hem idag, jag vart jätteglad, funderar om jag ska lägga till lite saker på listan, ska kolla en extra gång.
men tills det är dags med student är man ju så less på allt, imorse tog jag och maria oss en välförtjänt sovmorgon, fast gick ändå upp ganska tidigt och pluggade satan till historia provet! det gick förövrigt bra, är lite ivrig på resultet redan.

igår jobbade jag som sagt hela dagen, i love dagis. va kul att träffa cissi och Capone såklart. bästa<3
efter en mysig dag där mötte jag upp maria för lite mat på älskade nancy's sen kom beckis och då åkte vi upp till stockholm med johan och galna micke där vi jobbade med alla andra. har aldrig tagit på så många människor på en och samma dag tror ja haha (visitation). men roligt hade vi, bra gick det också för den delen. vi kom hem sent och slocknade som små barn direkt. 

det var väll allt, idag har det vart en seg dag men har hunnit övningsköra med larsa iaf, :) längtar som bara den till min 740.. GRRRR

brrr...det är ruskigt kallt ute, var och mötte jessica ute förut sen träffa kim med hans nya car! bra grejer, men nu blire ännu bättre. en varm dusch.

på återseènde

 


Dunjackan

iskallt ute verkligen! blev tvungen att ta en sista kvällsprommis ner till jessica och hämta min vinterjacka som hon lånat. och personligen tycker jag att vinterjacka är för tidigt att gå klädd i redan, men på morgonen och kvällen är det faktiskt så pass kallt!
och imorgon ska jag upp till sverige-albaninen matchen och det kan bli kyligt.
men innan det ska jag jobba på dagis med cissilini, =)

men nu, tänkte jag sätta mig och plugga historia!


NO NEED TO WORRY


MAMMA♥

min lilla mamma mår inte alls bra nu. var så orolig igår när hon nästintill tappade andan bara sådär i fotöljden, fick ta till egna metoder och tillslut lyckades hon få tillbaka den. hon hade så hög feber så jag vet inte vad hon pratade om äns. läskigt att se någon sådär!
idag var hon tvungen att åka in till sjukhuset och kommer förhoppningsvis snart hem!
medans jag väntar ska jag ta hand om "hushållet" ochy börja med att föda och rasta mina älsklingar.
sen ska jag göra en smaskig kycklingsallad med avokado. som mamma ska få äta av när hon kommer hem.

hoppas du blir bra snart!


Kling Och Klang

tittade just min mail i brist på annat, och ser man på. högskoleprovs kallningen hade trillat in, så next saturday sitter jag vid en bänk. "Du skall vara på plats kl 08.20. Provet slutar ca 16.15.".
Känns underbart, ska göra mitt bästa. mer kan man inte göra!

oj vad klockan är mycket, upp vid sju imorgon sen på yoga! yey, vem var det egentligen som fick mig att stanna vaken så länge..


Vad är skönare än att bara rå om sig själv?

jaa, kanske att någon annan gör det. men nu är det inte så!
nu kikar jag lite på Cesar, (mannen som talar med hundar) sen en dusch blir det med min nya "superbra" peeling och hårmask. sen ska jag sätta på mig min stora gosiga badrock och måla om naglarna. quality time with myself(?)
sen är man fräsch och då är det väl snart dags för sängen skulle jag tro. kommer lite bra serier sen som man kan somna till.
perfa, godnatt på er ruggugglor




"det är skillnad på att försöka och på att verkställa. det är skillnad på att hoppas och på att lova. det är främst dom skillnaderna som gjort det så kallt, så mörkt och så ensamt."


Puhu

ett prov. ett jävligt svårt prov. sen fick vi sluta. eller, jag slutade och nu ligger jag i marias säng och blir serverad lemonad!
hostar sönder mig gör jag också, det är synd om mig.


hejdå<3


2 night's @ andrea's

stannar kvar hos andrea inatt igen, kändes bara jobbigt att åka hem trots att gullekim skulle ha hämtat mig så kändes det som om det var skönare att stanna över en natt till.
idag har vi bara myst. sovmorgon och allt vad man kan tänka sig. det behövdes efter igår, för vi var uppe så sent. eller jag skulle kalla det tidigt.
igår färgade jag andreas hår och hon vart urläcker. blir bara mer sugen för varje gång någon färgar sitt hår mörkt, jag älskar det! så fräscht och glansigt blir det också, men jag avvaktar med tanke på att jag kommer nog ångra mig.
sen åt vi jättegod middag tillsammans med family, sen blev det matchen, efter den (som inte alls var så bra som jag hoppats) så gjorde vi oss fina och åkte in mot stan där det bjöds på rikligt med festligheter.
har blivigt många skratt och mycket roligt prat om gårdagen under denna gråa söndag, kan jag lova.

nu ska jag fortsätta med min redovisning jag ska ha imorgon, var bara tvungen med en liten paus. andrea har gjort utsökt te som vi ska dricka nu innan det är läggdags.

hej hopp!

"det är som ett vattenglas som baar fylls på med mer och mer vatten, tillslut rinner vattnet över." ganska logiskt.


Strötid

klar med allt och nu bara vänta på klockan tills man ska åka, passar på att lyssna på min grymma låt (nedan) och kolla så jag har med mig allt, det här var typ världens onödigaste inlägg, men som sagt, strötid är till för onödigheter, tjohej

 

sailor


SVEDALA


FOREVER


RallyIDA

ledigheten igår var fabulous. långprommis, hund-träning, läsning, övningskörning, tacos, idol, chips, perfekt sällakap, johan falks nyaste film, skönt.

nu ska jag hoppa in i duschen och packa väskan sen bär det av till tullinge för att möta upp andrea o Co. sen hem till estock.

laaater <3



Som om...


Det var inte du som kom på det, men forstätt du med ditt egna ordspråk du :)

Signed, Sealed, Delivered, I'm Yours


Södertälje

men grabbar?? ni kan inte göra såhär... 3-2 till brynäs! inte okej, men ni kämpade på bra ändå, men ni kan bättre!

hur bra och härligt med studiedag imorgon? -grymt bra! behövdes verkligen! ska jag sova längre än till sju iaf hade jag tänk, sen utnyttja dagen till max :)

du är konstig du, ändå är du så otroligt söt.

Suck

sjuk och helvette


HEJ BLOGGEN

uppe med tuppen var man imorse iaf, väl i skolan 20 min innan vi började så la vi oss jag och maria och sov, ställde alarmet och gick upp och gjorde en grym redovisning tillsammans med emmelie i hypertoni. (högt blodtryck) sen åkte vi förbi mollys och sen till stockholm, för vi var så trötta på livet.
vart en mysig dag trots allt, med lite shopping och skratt!
dags för massage, ska tjata lite på scwerie. tycker det är dags. men först, en kopp te!


Bebisar


HUVUDVÄRK

delat,procent,median,formel,summan,ekvationer,area,volym,fuktioner,y,ko,origjrioungrntutngeuiguig
jag spyr!!

Bätchie

utmattad efter timtal i badhuset med jessica :) men skönt var det. tror vi glömde bort hur gamla vi var när vi lekte i äventyrsbadet med flytringar i vågorna och tävlade i rutch banorna. vi hade iallafall urkul idag!
nu blir det tidig sleep time för min del, vart sent igår och jag var död imorse. somnade jättegott efter ett fint samtal iallafall.

längtar till helgen när jag ska träffa andrea, var så länge sen nu när hon håller på och pluggar i uppsala. men i helgen är du min!

P.s. var hos tandläkaren idag, Nu har jag fått mitt första hål :( BAD!!!


T.T.S.

you don't know what you got until you're missing it a lot.

BAK och SKAK

det var en kanonkväll igår, med jonna och milena vid min sida ♥
idag har jag absolut inte gjort någonting, vaknade upp, mamma hämtade mig och sen bara tagigt det lugnt, jessi kom och joinade mig och mamma vid ensam mamma söker.
nu är det dags för sängen snart, och sova gott. vill verkligen inte vakna upp till en ny helvettes vecka, ja det är verkligen så det känns.

lev dagen som om det vore din sista.


FCK UR

WOW mina grabbar är bäst! 5-0. utklassning! skön match, gick bra på jobbet. musiken pumpas på hög nivå här i lägenheten där ja sitter själv och väntar på milena sen hem till henne =)
kan det bara sluta regna, det är hemskt oväder. men det klarar vi.
vi med krullhår förstår varandra när man platatt det i timtal sen går ut i regnet, usch mardröm!


SATURDAY

sovmorgon! skönt, var lite oroligt inatt, vaknade flera ggr, trodde det var morgon, velliii bomba, hundar skällde, brorsan hade massa folk på sitt rum osv osv... sov iaf gott!
jobba idag, och för er intresserade så spelar SSK-Modo kl 16:00 i axa sports center,. be there!
sen efter det ska jag hem till milena mitt bena. =)

riktigt många som börjat besöka min lilla blogg, det är ju skoj! dock inte så många kommentarer, men det överlever jag nog utan.

puss


Vilka minnen som väcks ......


NÄPET

Oj titta vad jag upptäckte nu, Maria har vart och inkräcktat på min blogg och skrivigt och lagt in en bild, gulligull!

U think

When I get to Warwick Avenue
Meet me by the entrance of the tube
We can talk things over a little time
Promise me you won't step out of line

When I get to Warwick Avenue
Please drop the past and be true
Don't think we're okay just because I'm here
You hurt me bad, but I won't shed a tear

I'm leaving you for the last time, baby
You think you're loving, but you don't love me
I've been confused, out of my mind lately
You think you're loving, but I want to be free
Baby, you've hurt me

When I get to Warwick Avenue
We'll spend an hour but no more than two
Our only chance to speak once more
I showed you the answers; now here's the door

When I get to Warwick Avenue
I'll tell you, baby, that we're through

I'm leaving you for the last time, baby
You think you're loving but you don't love me
I've been confused, out of my mind lately
You think you're loving, but you don't love me
I want to be free; baby, you've hurt me.

All the days spent together
I wished for better,
But I didn't want the train to come
Now it's departed -- I'm broken hearted,
Seems like we never started
All those days spent together
When I wished for better
And I didn't want the train to come

You think you're loving, but you don't love me
I want to be free.
Baby, you hurt me, you don't love me,
I want to be free; baby, you've hurt me.

<3

MARIA OCH IDA ÄR BÄST!


Friends forever!!!

Vilka sköna dagar :) sånt mår man bra av!!!
igår spenderades dagen i nykvarn på brandstationen där vi hade olika uppgifter och en examinaton att ta tag i, vilket gick mycket bra. vi hade roligt, åt god mat, racade med mackan, lärde oss saker och hade bra väder. tummen upp får sånna skoldagar!
sen efter det åkte jag och träffade malin och hade ännu mer skoj, åt på stan, kika runt, va hos henne och pratade och hade mys!
idag var världens längsta skoldag! men den gick ganska fort trots allt, kom någon skum dam och föreläste om sin religion och sjöng på lektionen. det var lite annorlunda kan man säga.
sen mötte jag upp linnsan, hon bjöd på god middag och idol tittande. sen kom malin och lämnade mig till baby så nu sitter jag här! ska snart sova, men innan det ska jag tvätta facet och borsta tänderna.. och se vilka som får stanna i idol, såklart!

perfect, ciao

RSS 2.0