Happy New *

IMORRN ÄR DE NYÅRSAFTON, JAG HOPPAS ALLA ÄR LIKA LADDADE SOM JAG!
MEN EN SAK INNAN JA ÖNSKAR ER ALL LYCKA FÖR ÅR 2009....
* ge dig själv inga omöjliga nyårslöften du håller en vecka, satsa på något mildare men som blir en möjlig utmaning,
* ställ inte för stora krav på dej själv, se det posetiva och peppa dig själv.
* att bara se framåt är en bra idè, glöm de som vart. in med nytt!
* sup dig inte för full, raketerna är så vackra!
men efter 12slagit. ÖS

annars får ja tacka för i år, imorrn lär jag inte blogga nått. kommer ha så mkt att göra. kvällen börjar med fix o trix hos tiia, sen vidare till jonnas bjudning. osvosvosvososv.......

HA DE SÅ BRA ALLA SÖÖÖÖÖTA<33333


At MY Place

har haft så mkt att göra på sistronde. så bloggen har fått ligga åt sidan. men så roligt ja har haft det. :) berättar mer sen!
nu sitter jag här med tiia, har sett på film o nu är det prisonbreak. jag är inte så inne i denna säsong. men förövrigt ÄLSKAR jag serien. har nån säsong 3. hojta till. jag lånar mer än gärna!
nu ska vi hoppa in i bastun som  e uppvärmd o klar. blir nog lite inpackningar för hår och ansikte också!
tack för mig,
(K)


Katastrof

axas glamorösa fest igår..... släng dej i väggen! var typ det västa jag vart med om. stog i garderoben då, till en början ganska kul. svettigt o stressigt. 5 st var vi, på ca 2000 pers.. sjuukt. sen när alla skulle få ut sina jacor, vart de KAOS. alla hoppa in och alla tryckte sej in och mangla in oss som jobba. jag bröt ihop! grät och orkade inte längre. gjorde ändå så gott ja kunde. folk kunde inte uppföra sig för 5 öre. man fick ta mycket skit den kvällen kan jag säga. fanns ju även trevliga gäster.. btw, bland det värsta jag gjort!

Juldagen 2008

en fylle dag :) och som ni kanske vet. ska jag vara den nyktraste i hela södertälje! ska jobba nämligen.
på axa festen, o tro mej. de kommer bli feting mkt folk. men de e bara o gilla läget. ja tror det kommer bli en lyckad fest, o att det blir kul o jobba kan man ju hoppas! medan alla är fulla o odrägliga o skålar runt är jag den nykta och ibland är det ganska nice o se hur folk är assåååå:)
ha en bra kväll ni där ute, sup inte ihjäl er bara!

JAG SKA SKÅLA PÅ EN COLA !

24Dec;

julafton var underbar:) hur mysig som helst. men måste faktiskt säga att den inte är densamma längre. när man var liten (mindre) var den betydligt mkt bättre på nått sätt. men ja är nöjd med mina klappar, allt från pengar o presentkort till skor smink tv osv.. så ska inte klaga på det inte!


synd att dagen slutade som den gjorde. kunde inte blivit värre.:(

God Jul

óch idag är det julafton. snart är det kalle anka, julmat, paket, toomte, kyrkogården, enhörna promenaden, osv osv :)
va mysigt.. saknar snön... men några få flingor kom iaf..:)
ha en jätte bra jul allesammans <3



Coors

med trötta fötter å massa påsar åkte vi hem till andrea. bättra på sminket lite o sen blev de några öl på olearys. andrea var grym på maskiner, hhaah.. sen möötte vi upp lillen (tiia) o åkte mot micke där vi drack ännu mer öl och spelade buzz. fett kul. vi var väl där ett tag sen kom gabriel o lämna oss til min bror,. där stannade vi ända till 9 på morgonen typ... haha galet var det.. gick ner på nancys på morgonen typ (fulla(?)) och åt lite mat. roligt hade vi iaf.
andrea vart iaf kvällens spel kärring. poker , maskiner... haha snacka om att brorsan lita på dej hunnneey.


PÅ VÄG DIT


PÅ VÄG HEM


Chicken Sallad

skhlm? är det nya ordet för skärholmen, ganska likt sthlm asså:) well weell.. jag o andrea hade mys!
det var i måndags vi åkte dit o handla in lite klappar och tog en mysig lunch tillsammans :)
hur som helst var det en trevlig tripp! handla in en tröja till scwerie. faktiskt riktigt fräsch. som för övrigt blev 21 igår.. sen en jacka o nagelack till mej själv som jag slagit in och lagt under granen. " god jul ida, önskar tomten " SÅÅ FÅNIG :)
 

me at Millas


JUL?

var e snön? var e den där underbara julkänsla jag började få i början av juletiden....???
de e 4:e advent idag och jag vill ha tillbaka känslan..... snart är det jul, inte långt kvar. då blire kalle anka. ååh vad jag längtar!

=)=)=)

GryyymT!
fredagens matteprov ägde, tror jag klara de galant! sen vart de stan hela dagen. åkte sen hem o fixa mej o blev skjutsad till tiia där de va öl o fix som gälde, sen kom andrea. blev lämnade ner till stan sen för att gå ut, det va kul. så länge det varade ( nämner bara det =P ) sen stack vi på fest i hamn.. HMMM inte såååå späännande! så gick tillbaks där vi starta, de vart dans osv. sen sov ja hos scwerie.
lördagen mötte jag andrea o åkte till älvsjö ( till henne ) fixa lite hemma där inför hennes middag som ägde rum senare på kvällen. vanja kom, o desto mer tiden gick vällde det in mera partysugna brudar ;) vi drack och åt gott o hade allmänt trevligt! taxin kom runt elva kanske o körde oss in till stan. där bjöd krogarna på ännu mer dans, ännu mer ont i fötterna men faan va kul vi hade!
imorse (söndag) när jag vaknade upp hos andrea vart de mys i sängen o sådär, sen fixade jag i ordning mig och åkte o mötte mina bröder o gick till olearys för att ta oss en bit mat. mycket mysigt, där vart vi kvar ett tag. sen kom MrX o hämta oss å nu e jag hemma. ska bara ta det lugnt till en mooovie. snart ska vi till ica o handla nått smarr!
lyckad helg. tack alla ni som gjorde den så braaaaaaaa. PPUSSSSSSSSS


Hektiskt

igår hade jag som sagt avslutning, sen va ja med linn o malin :) men det var inte en riktig avslutning igår eftersom jag var is kolan även idag, men provet gick asbra.. så de e jag nöjd över!
idag efter provet träffaja swerie lite, sen stanna ja o linnea kvar för att äta ! HAHA
sen träffa ja mami sen gick vi på stan. åkte till micke en snabbis också! hektisk dag!

nu har jag preics duschat o ska bege mej till staden senare för att äta middag tillsammans med mina bröder.
efter det blire väl nån öl me tjejerna, ut o roa oss lite..
ha en supertrevlig helg allesammans!
ciao

Fredag

JUUULLOOOOOV IGÅÅÅRRRRRRRR !!!!
men nej sånn lyx hade vi inte. nu måste jag åka till skolan o  göra prov. i matte dessutom, sen har även jag lov!
önska mig lycka till.

Livet Leker

nu var det dags för sängen men innan det blir det nog nåra sms me tiia skulle jag tro. som alltid. scwerie ringer iaf inte. längtar till helgen som fan! mums va roliga saker man har framför sig. jippie.
nattnatt!



du är något över det vanliga och du betyder mycket för mig!

Onsdag

på brandlektionen idag fick vi rökdyka med syrgas mask / tuber osv.. gå i trappor och bära saker.. osv.. sen gå på band me civila kläder+ larmställ(overall) gastuber osvosv..snacka om svetten lackade, men ja klarade det:)
efter det vart de en mysig dusch på branstationen sen gick jag till stan o träffa tiia och eeva. gick o kolla lite o sådära. sen träffa vi malin o frida. och bla bla blaa.. slutade med en fika med jenna jonna och tiia. jag o finneligan. TYP(?) <3
nu är jag helt slut. imorrn har vi juldanser för skolan ( jag o min grupp ) hoppas det går bra iaf. sen blire julmys me klassen med godis o en bra film. sen e det LOOOOOOOOOOOV :D
eller vänta lite nu... jag har ett prov på fredag också! :/ men nästan iaf!
puss på er, nu ska ja tvätta fejjan o fila flingorna

Tv400

gick över till min kära vän jessica idag efter maten, vi har nästan ingen tid att ses längre känns det som, så vi myste lite idag. hon ville kolla på 90210, jag var dock lite skeptisk till det. för hade aldrig sett det. men hon sa att det var kanonbra, så vi kollade. och ja vart beroende direkt. riktig umgdomsserie :P ska kolla nästa gång.
sen hade ju blondinbella sitt omtalade TV-PROGRAM idag. om hennes liv och allt vad det innehåller. lät ju såå glamoröst. och såklart kollade jag in det för att se vad det var för ngt. programmet höll på i 4 min, sen var det slut. inte såååå glammigt kanske.. men så var det iaf!
nu ska jag tvätta fejjan och lägga mig i sängen, imorrn väntar dans på idrotten!
puss på er

Gina



Måste bara säga att ginatricot inte bara har schyssta kläder. ÄLSKAR även deras modell tjej. grymt snygg!

Jag säger bara "LUCKAN"

lördagen igår var kanon måste jag bara säga! jag jobbade ¨på matchen, dock förlorade ssk men va ska man göra. sen fick ja skjuts hem till min baby tiia där jag fixade mej osv. sen handla vi lite öl o stack mot micke, där satt vi o spela buzz, det var första gången jag spelade det, då ja insåg hur dålig jag var :P men endå, vi spelade kort också. där kanske jag hade mer tur.;) efter all öl kom taxin o hämtade oss, och det bar av till olearys! hela ligan var taggade;)
till en början vare inte så värst kul men det blir ju vad man gör det till och jag hade skoj!
träffade en från tjeckien (hur det nu stavas) som var en superrolig prick. bjöd på kebab gjorde han också, de satt fint!
sen mingla man väl runt lite o sen träffa jag elsa, vi gick hem till henne och hade riktigt djupa diskussioner :P en nykter o en full. sen somnade jag som en stock :D
ikväll blir det kanske bio, det skulle vara mysigt. men innan det måste jag dammsuga och torka golvet!
ha en 3vlig kvääälllll


Inför Idol 08

Just nu sitter jag här, framför datorn i ansiktsmask och håller tummarna för Kevin. Han är årets idol. ingen tvekan. PUSS

Pussyyycaaat Doollsss


I see you looking at me
Like I got something that's for you
And the way that you stare
Don't you dare
'Cause I'm not about to
Just give it all up to you
'Cause there are some
things I won't do
And I'm not afraid to tell you
I don't ever want to
leave you confused

The more you try
The less I bite
And I don't have to think it through
You know if I'm into you

I don't need a man to make it happen
I get off being free
I don't need a man to
make me feel good
I get off doing my thing
I don't need a ring around my finger
To make me feel complete
So let me break it down
I can get off when you ain't around
Oh!

You know I got my own life
And I bought everything that's in it
So if you want to be with me
It ain't all about the
bling you bringing
I want a love that's for real
And without that then no deal
And baby I don't need a hand
If it only wants to grab one thing

The more you try
The less I bite
And I don't have to think it through
You know if I'm feeling you

I don't need a man to make it happen
I get off being free
I don't need a man to
make me feel good
I get off doing my thing
I don't need a ring around my finger
To make me feel complete
So let me break it down
I can get off when you ain't around

Let it go
Let it go
Let it go
Let it go

I don't need a
I don't need a man, I don't
I don't need a man
to get me through
'Cause I'm doing fine
I feel brand new

I don't need a
I don't need a man, I don't
I don't need a man
I'll make it through
'Cause I'm doing fine
Without you!

I don't need a man to make it happen
I get off being free
I don't need a man to
make me feel good
I get off doing my thing
I don't need a ring around my finger
To make me feel complete
So let me break it down
I can get off when you ain't around
Oh!

I don't need a man (I'm over you)
I don't need a man (I'm over you)
I don't need a man
(I'm without you)
(I'm over you)

I don't need a man
I don't need a man
I don't need a man


Choklad varje dag

sängdags och godnatt! innan det ska jag bara tvätta bort sminket(alltid lika jobbigt tkr jag) sen öppna lucka 11 på min julkalender. sen borsta tänderna. eller (fila flingorna som benny säger)
godnatt på er


MVG

imorgon är det fredag och det betyder helg. och det är jag glad över!
fick ett kul besked idag. att ledarskaps kursen som avslutas denna termin kommer ge mig MVG. och efter alla omstädigheter tycker jag att jag är värld det. och jag är jätte glad! :)
imorrn har ja bara en lektion och det är svenskaB. efter det drar vi upp till kungsträdgården och åker skridskor. efter det blir det att gå å mysa lite i stan!


P.s. från och med söndag kan man även åka grillor på torget i södertälje. jag är på. vem hakar? hhahah

Ho Ho

ikväll var det ju söderetäljes traditionella "tomtenatta" då stan är öppet till nio, med glögg, pepparkakor, erbjudanden och underhållning. och jag såklart! ganska dåligt med folk mot tidigare år, men jag hade mysigt. gick runt o kika och tog en fika. jag gör verkligen allt för att så mkt julstämning som bara möjligt!

DU KAN GE


Obesvarat

hur kan jag vara så trött jämt. kanske ställt frågan förut. men aldrig fått något svar. jag somnar bara ja sitter still 5 minuter. minns inte sist ja åkte till/från skolan då ja inte somnat på bussen. och jag börjar faktiskt undra vad det är för fel. för sover.. det gör jag ju.. får ta o titta lite närmare på de där.. de e väl mänskligt att vara trött som tonåring, visst visst. men de känns som om jag inte har någon energi.
och det har jag inte tid med!

Blondinbellas Citat

var ju såååå smart. "Har dock haft svårt att välja klänning och skor inför kvällen så jag tog en resväska mig för att kunna ha med alla, så slipper jag bestämma mig nu. Typiskt mig. "

HON ÄR VÄL BARA FÖÖÖÖÖÖÖR SÖT ???


VILLE BARA SÄGA .............

Godnatt alla söta människor.. och gräv ner er resten!
JAG LÄGTAR EFTER LEDIGHET

Äntligen

kryyyysssninnnggg me dom söta bruuuudarna :) ska bli jätte kul... längtar

 

Måndagen var seg

dagen började med att jag försov mej, uschabuscha.... somnade sedan på bussen, som som en gris rent ut sagt... väl i skolan hade jag matteprov de första ja hade ( hallå jag orkar inte tänka, TYP). sen var det sjukvård.....psykologi... sen rullade dagen på, slutade med samhållsprov. gick väl sådär. kan ju inte påstå att jag var väl förberedd men det löste sig, allmänbildad och allt som jag è.. höhö...
nu under kvällen har jag vart o hälsat på en vän... de va helt okej :)

pratade med brorsan idag, och vi ska planera in en dag så ska vi gå o julhandla tillsammans (tradition) längtar. det är inte allt för ofta jag o han umgås sådär längre..

nu var det dags o sova hörde jag! och jag ska sova som en prinsessa inatt!
nattnatt!



Saturdaaaaaaay

klädbyten o smarrig drink o trevligt sällskap. nu äre utgång på gång! ha en bra kväll

F.k.b.

nu blire jobbet och inga sura miner. ivkäll ska jag ha kul, jag ska göra något plötsligt. men vet inte exakt vad än.
men nu ska jag åka och jobba, ha en underbar kväll. heja alltid på ssk.


Brownie BildSteg;3

linn färgade som sagt mitt hår lite mörkare igår. (så här ser jag ut me platfolie och hårärf i)


sen var det bara o tvätta ur.. (ett tips överdkriv alltid den avsedda  tiden lite)


sen klartt! hur bra som helst! dock blött på bilden men det gör la inget!

Ladies

superlyckad gårdag. vi hade de jätte mysigt tycker jag. åt massa gott, bubbla, kolla idol, prata minnen och mycket annat :)
det tråkiga med kvällen var att robin B åkte ut idol.. inge kuuul juu........:( men men , hejjar iaf på kevin!! Gogo
jag o malin åkte tidigt imorse för att hon skulle jobba å jag ville hem skapligt för o fixa mej, skulle på julbord. me en kompis firma. men de gick ju som de gick. jag hade sett fram emot det. men som vanligt blire nått. SÅÅÅ besviken!
men.... ska inte hänga läpp för de nå mer!!!!!!!!  ikväll blire jobba, sen ska ja träffa min kära vän jessica! får se vad som händer, en öl skulle va gott!
tack linn för färgningen av håret, som mamma alltid sa " linn är så bra på just HÅR "
aja, ha en bra kväll mina trogna livlösa läsare

Ändrade planer.

blev inte frissan, orka fan inte.. så köte färg så nu ska morster skjussa mej till stan, ska möta linn o malin :) o åka hem till Linn och kolla idol , bubbla o mysa :) ska blii kul..
nu ska ja packa en väska o prata klart med sanne, hörs sen söööötiiiizaR!


My Day

dagen började bra me frukost på nancys med andrea. sen åkte vi till min skola o där vare väl skoj... slutade hyffsat tidigt och gick med linn o handla fiskar..." Jätte söte  ":) .. åkte hem o då hade mamsen bakat bullar. muums! va sen me scwerie.........puust!
nu sitter ja här o funderar på om jag ska sova, tror jag måste det!
tack för idag!

bätchie

NEW YEAR 10

det är faktiskt snart nyår... bara knappt en månad kvar... alla har redan börjat förbereda med kläder, sminkningar osv.. det har pågått länge att folk letat saker/beställt osv.. själv är jag inte lika hysterisk. inte än... men blir väl som vanligt, att man är ute i sista sekund.. jag tycker bara att det kom så tidigt i år. men det kanske är bra. jag vet inte ens vad jag ska göra än.. det kommer väl:) så kanske man ska vaa smart o börja kika efter nyårsblåsan.......


Avkoppling på hög nivå

ska snart ta en skön dusch. på med myskläderna. o bara umgås me mami o se tv:serien oskyldigt dömd.
hur ser eran kväll ut? någon annan som är besatt av programmet. de e as bra, kl 21:00 på 4an för er som vill se det=)=)


Räddningsmedicin År2 på Uppdrag!

livräddnings övade idag med brandkåren under klaffbron (kanalen). simma runt som idioter med bojjer och en slags bräda som färdmedel. jobbigt var det, men bra gick det. och klarade av det gjorde vi också. de va ju en liten tidspress eft6ersom vi tävlade också, men de va inte så kallt. vi hade ju dräckt. men min läckte in lite. men det var ingen fara!
tack linne för stödet mot stupet, men tordes inte göra det igen allså. läskigt. du va duktig iaf ;)
nu e jag frussen, ska dushca. hungrig, ska äta. trött........................(?)

du får inte


1:a Advent

måste bara säga att jag har fått mkt mer julstämning nu. det är kul. för jag vill verkligen ha det! igår tog jag mamma o brorsan en promenad till mormor på julfika. för att " fira " första advent. jätte mysigt med glögg o allting. hon hade gjort det så fint hemma hos henne, och hon tykcte nog att det var roligt att vi kom. mommo<3
sen har mamma satt upp julstjärnor här hemma o ljustakar.
snart är det jul, och nu är förstra ljuset tänt.


Ledig från skolan

oerhört skönt att va ledig idag. nu sitter jag nyduschad med en kopp kaffe och ska snart börja förbereda mig för jobbet :) får skjuts av mami dit så det blir as bra. ska bli kul! får hålla tummarna för att dem vinner också! ;P
ska nog till scwerie efteråt så kommer inte hem, närmre till skolan också! så vi hörs nog imorrn.
pusss

p.s. vill tillbaks till i lördags, de var så roligt!

50 SUPERINTRESSANTA SAKER!

1. jag har en pytteliten tv i mitt rum
2. mitt rum är målat av mig själv o mamma
3. årets bästa händelse var göteborg i somras
4. jag var ute på krogen innan jag var 18
5. jag har knappt övningskört än
6. jag vill ha en volvo 740 som första bil
7. på skolfotot i år sitter jag ned, för första gången på kanske 10 år
8. min bästa msn kompis är jerry
9. IV var mitt bästa skolår ever
10. jag har vart utklädd till djävul dem senaste halloween
11. im still inlove with eminem
12. han skulle jag hälst vilja träffa
13. jag brukar läsa blondinbellas blogg
14. men min favoritblogg är linns
15. jag var nog den enda som gillade "botten anna"
17. just nu lyssnar jag på lady gaga-pokerface
18. man kan inte ränka alla mina syskon på en hand
19. jag var 16 år när oskulden rök
20. min katt heter haily som eminems dotter
21. hon är syster med mitt ex:s katt
22. jag har bott i enhörna nästan hela mitt liv
23. men vill verkligen flytta hemifrån
24. min idol är svampbobfyrkant
25. jag river alltid i rean när jag är ute o shoppar
26. jag saknar en vän väldigt mycket
27. när jag blir stor ska jag bli polis
28. jag lyssnar på engis musik från http://www.myspace.com/engis151
29. jag ska jobba på axa på juldagen
30. jag har svårt att lita på folk
31. jag har haft 2 kaniner och 2 katter
32. jag föredrar öl framför cider etc.
33. jag vill ha ett förhållande
34. jag kramar min nalle varje natt när jag sover
35. jag vill ha större läppar
36. julafton är den mysigasre dagen på året
37. jag hatar matte
38. jag har två telefon nr, därav 2 mobiler
39. egentligen har jag krulligt hår
40. 2005 åkte jag upp i eifeltornet
41. jag har spart en tändare från en person som sov kvar en gång
42. jag pratar i sömnen
43. på min mp3 finns både Aqua låtar och Spice girls
44. är galen i chilinötter
45. jag är känslig på fyllan
46. ääälskar ginaricot
47. nancys har bästa maten
48. jag älskar doften av cocos
49. när jag var liten älskade jag att bygga koja
50. nu är jag trött. och jag älskar att sova

Huvudstaden

lördag morgon ringer klockan och jag o jessica beger oss upptill stockholm, väl på centralen möter vi linn o malin. så dom hakade på oss på tåget för dom skulle dit också. de va nice att ni joina tjejer:) det är ju nått speciellt med dem tjejerna, deras humor och våra minnen :) alltid kul o ses då liksom.
vi skrota runt i fleeera timmar, lunchade och shoppade loss. själv handlade jag inte så mkt, en kjol, en blus och strumpbyxor. och det hade jag på mig senare på kvällen. de vart lite stressigt på slutet kändes det som..... meen
innan den efterlängtade utekvällen var jag och jessica hemma hos henne o fixade oss. hon hjälpte mej med håret.. etc.. sen åkte vi ill texas o träffa några vänner över en öl. kväällen var grym och jag är nöjd!
lite misslyckat att ja kom hem själv. skulle ju haft med mej en av stripporna till sällkap;) M.M

Ögongodis

har ni haft en bra helg? det har jag iaf. med en lugn fredag o en fartfylld lördag kan det inte vara bättre. tanken på att vi är lediga imorrn är ju bara så underbar den med.
Ladies Night som ni vet att jag var på i lördags. var GRYM! killarna va såå heta!! o stämningen var grym den också! där missade ni någet, ni som inte var där! ;) några bilder har jag dock inte. eftersom jag inte har någon egen camera.
men de kom jag på.. ska nog önska mig det i julklapp! det lät väl bra ?


RSS 2.0