31

sköönt. nu är allt fixat : ) kom nyss hem från stan me jessi.. ska börja kolla över liite kläder för ikv.. sen ska jag gå ner till jessica o va med henne lite. sen sticker vi in till C o möter vaaanja o andrea o sen upp till milena ;) sen uuuut. ska bli en bra kväll!
färgade håret igår för hade utväxt och de blev bra, ganska mörkt *svart* nästan.. men d är bra, men de gäller o va brun då.. tycker jag!
nej nu ska ja sätta lite fart o hjälpa mami me maten!
pusss!

skuuummmt

mina drömmar skrämmer mig. jag har drömt konstiga drömmar om en person nu hur många nätter som helst.. dom upprepas hela tiden men med olika handling. blir faktiskt ledsen när jag vaknar igen....
"life is a bitch and then u die"... jag kan inget göra när du vägrar!
MISS U FRIEND

aj


hur fan lyckas man få min rygg. har så himla ont, skulle göra allt för en massage just nu... fattar inte hur det är möjligt att jag har ont så ofta, måste nog kanske börja gå till naprapaten igen och sjukgymnasten ändå.. men de tar ju sån tid...
blääääääääääääääääää

Kisskisskatten

äntligen helg! såå efterlängtad... ibland säger jag som *****'**, " man lever för helgen" för vardagarna är ju inte så roliga ibland... men nu är det helg! så skönt, jag o andrea tjuvstartade igår med en liten spontan utgång och lite skitsnack över några öl. man behöver lite ljus i vardagen, och NEJ! nu menar jag inte att alkoholen är "mitt ända ljus" !! :P men de e mysigt, man ska unna sig ibland liksom!
nog om det och detta.

kom iaf i tid till matten imorse, där har jag en del att göra. ska sätta igång i helgen tillomed ( men lovar inget för troligtvis inte ).
as skönt maria och ja va på stan efter skolan o ja köpe massa nytt smink och en sminkväska, hårfärg o lite andra nödvändigheter!
nej nu ska jag ta en powernap, <3


andreea.blogg.se

change plans

skulle egentligen åka till ikea me scwerie men jag hade lite o göra + att jag inte riktigt orkade. så de va ju lite synd, för det är ju alltif lika trevligt där :P tycker jag iaf!
sen åt ja lite o messa jessi , tänkte gå ner dit men nej nej då är ju hon och jobbar! blä!!! får ja väll sitta o vänta tills senare innan jag har nått o göra. ska göra en kopp thè nu iaf. tjingeling


P&P


Home

Blev inte att jag gick till skolan idag, va hemma istället. mkt bättre så!
har städat lite i garderoben, o vart lite me mami. BÄSTA MAMMA!:) nu sitter jag här o har just duschat, ska träffa scwerie sen o åka till mormor , hon ska ge bort en micro.. sen ska jag väl kanske gå ner till jessica och fortsätta där vi slutade igår ;) hålller på o kollar PrisonBreak säsongerna.. grymt bra! spännande så jag skakar, muums.

Tack hej

fyyyyyyfan va skönt o slippa skolan o börja jobba... LÄNGTAR SOM EN TOK!
men de lär ju dröja,... över ett år kvar,, men de e väl kämpa som gäller antar jag! men deeen som orkar.. helt sjukt trött...
de löser sig. nu ska ja sova tidigt o dricka mkt vatten o ta en ipren, huvudvärken idag var inte o leka med. så man kanske kommer på banan igen.
ciaaaao babes

Se Upp

tack louis att vi fick sluta tidigare, såå skönt o komma hem o ha lite tid på sig., har gjort en kaffe o nu sitter ja o läser lite sjukvård. prov imorrn=/
sen ska ja åka till jobbet. orkar inte egentligen asså, men vad gör man.. skulle behöva plugga hela kvällen men nu blir det inte så!
jäklar vad halt de är ute, från det ena till det andra. halkade faktiskt i helgen, vilket resulterade i BLÅmärken. hate it.
så se upp i backarna så hörs vi!


Förvirrad

ibland känns allting upp och ner och man vet inte riktigt vad man ska ta sig till. just nu känner jag att jag har tappat kontrollen i en viss situation. eller kanske relation. två starka människor hamnar lätt i konflikt och har svårt att ge sig, det är ju ganska logiskt. men jag vill bara att allt ska flyta på, så som det borde göra. tiden läker alla sår!


<3


(y)

nu är min underbara vän vuxen, och det firades med middag at becckis. det va kanon! tack tjejer!
nu väntar CV uffe ;) Mjaaaao

Grattis maria 18

HURRRAAAAAAAAAA HUURRRAAAAAAAAAAA GUUMMIS <3

skön dag ändå. för mig. var på gymet imorse, sen åkte maria till skolan o lira volleyboll.. så vi köpte med oss nancys mat o överraskade henne i skolan med. kan det bli bättre;)
sen hade vi teori (idott) o samhälle. ska gå nu snart till tåget för att åka till jobbet. börar 16,00 idag o jobbar nog ganska sent. sen ere hem o packa, imorrn har ja mkt o stå i!


herrå

Tips.

Scaniarinken ikväll; Ssk-Rögle KL.19:00. Gratis match. kom o hejja upp våra grabbar!


ROMME

idag var skolan i romme, jag vaknade 04;30 imorse och är hyffsat trött faktiskt.
men det var en rolig dag. mkkkkkt snö var det och ingen sol alls. det var tråkigt tycker jag! men vad gör man.. vi åkte som galningar och "åkes dröm" hette en backe, jag sent kommer glömma... maria rebeeccka saanne maria o linnea, ja ni vet varför :) GRYM JAG ÄR !
nu är jag trött och ska snart sova!

puss på er
 

Winner

det var en god 3rättersmiddag, allt va super och kalkonen var utsökt. alltid roligt att få träffa släkten sådär (inte hela).
vi åt, och hade det mysigt. och överamitiösa som vi är, ska vi alltid spela spel osv. nu vart den en "sittande tipspromenad". frågorna var helt saiko, men kontsigt nog var det jag som vann. blev så imopnerad eftersom det var så otippat. efter mormors tillställning så kom scwerie och hämtade mig och kusin bjarne. men kussen dumpa på vi på C!
efter det bar det av mot heron city för att se Wallander-hämden. ni som känner mej vet att jag älskar den typ av film. men jag tycker den tappa tråden efter ett tag, till en början var den mkt spännande sen säckade den ur typ. men den var bra ändå, absolut sevärd!


+


Miss

nu ska lilla tiiiiia o jonna börjar praktisera på båten nu, så nu kommer man inte se de allt för ofta vilket kommer bli tråkigt.
men jag önskar er lycka till tjeeejor <3


Mommo

snart blir det middag hos mormor med släkten. kalkonmiddag;P nån tradtion. ska bli ganska mysigt tkr jag. sen senare ikväll ser det ut som det blir bio:) vill såå gärna se nya wallander. så vi får se, *hoppas*
nu ska ja föna mitt hår och klä på mig.
puss o  kraam

här e mormors hund, Teddie. SÅ GUUULLI


Lets fight

efter en jätte god middag hos linnea och lite mys så började folket sakta men säkert vika av. så jag o maria tog bussen runt tolv ner på stan, hon stack hem. jag gick upp till min vän milena. där hade vi djupa disskusioner. jaa, över en öl eller två. haha, grymt vad jag ser mig själv i henne när hon pratar, och hur hon agerar i vissa situationer precis som jag gjort, eller skulle göra. ganska grymt.
sen kom de lite människor dit, scwerie b.l.a. så sov inte själv inatt heller :)
det var en trevlig dag faktiskt. kollade lets dance gjorde vi också, lite kul är det ju att blondiiiie bell är med men ändå vill man att hon ska åka ut på nått sätt. lite delade tankar där.
vart ju även en catfight mellan carolina gynning + katrin zytomierska som hoppade på blondiiie bell..
läs mer på expressen. check this out, se yayy


INTE NOG MED DET;

Även stooort grattis till dej LINN som också tog ditt körkort ;) GRRRRRR VA BRA NI ÄR TJEJJER , Grattiis

Lane O Uffe

kvällens planer.. sitter nu här o målar mina naglar, vilket inte blev så bra dessvärre :/
sen ska ja på middag hos linnea i pershagen. ska bli trevligt. får väl se va vi gör efter. om ja åker hem eller drar nån vart.
ska iaf hoppa in i duschen om ett tag o hjälpa mamma som snart kommer hem från lite matshopping.
sen möter jag maria på sex bussen.
hare bra sötisar!

congratulations

MALIN HAR TAGIT KÖRKORTET NU! GRATTIS GUMMAN! GRYMT BRAAAA!

gooood

att en dag kan börja så så dåligt och sluta så bra. jag är nöjd, mkt nöjd!
hade ställt kl på 06:00 eftersom jag skulle åka bussen lite innan sju till skolan. tidig dag. men såklart hör ja inte kl och vaknar lite innan halv åtta, kastar ihop saker och springer till bussen osminkad oborstade tändeer u name it!
men jag hann, de hade inte satt igåg på gympan än. så det var ingen fara, hade fystester, efter det åkte jag o linnea duktigaa som vi är ner till gymmet:) sen flöt dagen på. lämnade också in en uppgift, dock nån dag för sent. men iaf!
sen jag kom hem har jag städat i rummet, Gud va gott det luktar när man nyss torkat golven.. synd att lukten försvinner så fort :P kanske ska städa oftare då!
nu har ja lite småsaker kvar, väntar på scwerie o film på fyran tror ja de va tal om! sen blire väl dit o sova skulle jag tro!=)
hoppas ni haft en toppen dag, jag e nöjd med min. trotts att den va alldaglig och ganska jobbig.


catdelicious

helgerna framöver är galna. ja bara vill hoppa över skolan o bara ha helg. varför gick lovet så fort?

Tråk Tors

sitter i skolan nu me maaary,. :) sötnosen själv. lane stack o operara pricken. lycka till gummis
nu har ja 2 lektioner sen ska jag hem! sen va me min baaaaaaaaby


Hm

under nästan 1 vecka har det vart samma antal besökare på min blogg. kan det vara möjligt att det är samma personer som läser den? och de är ganska många nu faktiskt. är jag verkligen så rolig ; )

Lite bilder från Jonnas nyårs middag innan vi gick ut och festa



min dag

från igår till idag sov jag hos min vän scwerie som flyttat hemifrån. naaajzz eller vad :) och imorse visste ja knappt var jag var när ja vaknade haha. tog sen en prommis till stan där ja skulle möta maria, men va hon där? - nej
så åkte själv till skolan för att sedan åka tåget upp till sthlm o gå till riksdan. vi håller på med det ämnet på samhället... inge vidare tyckte jag att det var där, jag vill veta mer om politik. men de va lite fel info enligt mig.
efter de gick vi iaf o luncha inne i stan på SANDYS som de så flääschigt fortf. heter i sthlm. kyckligsallad såklart, men måste verkligen säga att ja saknade nancys. det är helt sjukt hur mkt mer man får för pengarna o hur mkt godare.
han serverade oss salladen i plastbunke me plastbestick o nästintill bara grönsallad. medan nancys, ojojoj.. älskar stället! ändå klagar man " va lite majs ja fick. " osv. de får det va nog med alla som gör det!:)
 blir frestad bara ja tänker på de, hahah.. alltid när vi är hungriga så sitter vi o pratar om de. (fetta)
hur som helst. man ska inte klaga när man har det så braaaaaaaaaaaa


raawr


Klockan ringer

jag älskar mamma mia filmen. kollade den just hos jessica. fett braa:) man blir så glad av den!
mindre glad blir man däremot när man ska upp tidigt imorrn och gå till SKOLAN.. haaallååå? mer lov,tack.
men så är det iaf. ska försöka komma i säng nu så jag inte är så trött imorrn. "första dan o allt"
så godnatt på er alla. puss / ida
tack för inatt andrea. du var min räddareee <33 bätchie


Oa hela natten Oa Hela dan

ojojoj kryssningen var gryyym., tack tjejer <3 vi sjöng kareoke,dansa,hade assss kul iaf. och vi gör om det snart!
läste även att  malin klarat teroriprovet så Grattis :):):)) och vare nån annan än jag som såg BLONDINBELLA i lets dance? ojoj, tjejen är överallt fan.
igår vart det iaf en galen utgång me jeessica m,m, va meningen o träffa tiia och så. men vart kvar på krogen :P:S vi var på stanleys en stund sen gick vi till olearys. träffa en massa folk. va supertrevligt. sen efteråt gick vi å åt. sen åkte vi till enhörma å jessica gick hem o sov och jag va me robin o träffa kimmelimmen.

jag hade en hemsk natt,.värsta på länge. :/ efter en sånn fin dag! så kaosar allt.
RESPEKT

Engren's

vill börja med att säga att jag hoppas inte jag har lika svårt att sova idag som jag hade igår. -somnade runt sex. vidrigt! sen vill ja tacka alla skagenmackor för dem är så goda. och sen vare kryssning imorrn. jag hatar kylan och längtar till utomlandsresan. jag är för pigg för att sova men för trött för att duscha. och jag ska börja se efter vad jag ska ta med mig på "resan" Haha
idag har jag väntat på en person, så länge så länge,  och det var såå frustrerande. sen löste det sig. och sen vart det värre.

nu blire wäääll

synd

jag har fortfarande inte kunnat somnat. uschabusha. sitter här med min mjölk o tycker synd om mig själv.

Nu är det inte många dar kvar...





Bakofram.

jag har verkligen vänt på dygnet. helt sjukt va jag vill sova men är inte trött.. ja menar, kl e ju ändå 02,, men icke sa nicke.. vart ju ganska sent igår. efter jobbet åkte jag till peppo där vi festa o hade oss hela natten lång. sen sova bort hela dan. då får man ju ta att man inte kan komma i säng i tid dagen efter.. men det känns som om hela lovet blivigt lite upponer vänt. men de har vart grymt. idag träffa ja eeva o tiia och tog en fika på stan. snacka lite skit,,, det är synd om folk, dom vet verkligen inte vart de har sina vänner. hoppas att jag vet det=)=) förövrigt va ja bara med scwerie idag. alltid bästa


Årets första söndag

ååhh va skönt att sova ut länge idag! kom hem rätt sent/tidigt så de behövdes. mami kom o hämta mig vid 3-4 kanske.. min väninna var full som få :P ganska roligt faktiskt. kvällen var trevlig. efter jobbet stack ja direkt till johanna, där allt började. :)
nu ska ja ta en skön dusch o oklä på mej. (sitter fortf bara i linne o trosor. ) sen ska ja laga mat. JAG ska laga mat. är nämligen ensam hemma. då gör man sånt själv. på menyn står hamburgare o pommes!
ska ringa hem bror till middaaan nu! wish me luck.
Nyttigt o bra


Räddningsmedicin


lånad bild av Johanna. det slog mig just. "Kära" klass. när börjar vi skolan igen???????


Stubborn headache

idag måste vart den tråkigasre dagen i mitt livs historia. jag har inte gått utanför dörren på hela dagen. och det är fredag, (inte likt mig).men det är väl inget måste att ränna iväg överallt för att det är helg. men jag är ganska rastlös. har fått många erbjudanden om saker folk ska hitta på, som lät supermysiga o vissa mer roliga, men jag har inte orkat röra mej. jag har haft en fruktansvärd huvudvärk också. kanske därför jag känner mig så nere också. men jag deppar inte ihop för det. ska fortsätta dricka julmust o vakna upp o må hur bra som helst.
och det bästa av allt. är att jag faktiskt får lite sovsällskap inatt. det tackar man ju inte nej till hur seg man än är ;)
tjingeling


Vackra Lila

Hmm.. ganska komplicerat o fixa om lite i bloggen, om jag får säga det själv. ( och jag är inte nöjd än ) men nu får det tamefan vara nog för ikväll. ombytningar i vardan kan va skoj det också ibland... men det måste finnas gränser, ..
hur som helst så ska jag hoppa ner i sängen o mysa nu! man har verkligen vänt på dygnet under lovet. gott o lagt sej när man egentligen skulle gå upp osv...  så kommer bli lite svårt o sova, ändå e kl mkt..
vi ger det ett försök, KYSS

Andrea Myndig. *16 Dec*


såhär mysigt hade vi under middagen


och självklart va födelsedagsbarnet prinsessa


taxin som tog oss till utgång

Vanniiilla Smooke

Nu är det nytt år. och hur bra känns inte det liksom.. ljuvligt!
gårdagen va grym. jonnas bjudning började kvällen perfekt. förövrigt va sällskapet super bra, chamapngen var god, och cigarren... jaa.. den va väl helt ok :D raketer o glada människor är så underbart!
de e mkt som händer nu. och detta år ska bli de bästa! + att jag har inget nyårs löfte iår ( som ja ändå skulle brutit ) .. OCH nej, jag är inte negativv. jag tror bara inte på det för min del.

undra egentligen hur mycket konstiga saker folk gör på fyllan? som man aldrig skulle gjort annars. nu syftar jag inte på mig själv, även om jag kan va odräglig jag med.
man ska inte glädjas för mycket åt alla fyllon!


RSS 2.0