Jag vet bäst!

sluta uttala dig innan du har fakta. folk ska snacka så himla mycket om saker de inte har den minsta aning om, krydda på saker som inte stämmer och förfalska handlingar. tro vad ni vill, men att anklaga utan underlag är ett taskigt tidsfördriv.
men det är tråkigt, att folk ska ha så tråkiga liv så att man ska ge dig på andras för att få någon dramatik i sin vardag, tragiskt... riktigt tragiskt!

Sofiero

Härlig helg!!
i fredags åkte jag och maria upp till skärholmen, jag skulle inhandla ett par skor, men det slutade med lite annat istället. världens finaste armband bland annat. =)
på kvällen var jag hos jessica och kollade finlands matchen med Jari, spelade kort, färgade hår, hade allmänt mys. gick hem ganska skapligt så att jag skulle kunna sova "i tid". jag somnade vid två och gick upp sex, kl sju var jag påväg till rinken där jag jobbade hela förmiddagen, åkte sen hem och kollade på ssk-dif matchen som vi beställde hemoch åt hemmagjord pizza, brutalt!
på kvällen åkte jag och jessica hem till jenna på förfest sen vidare till jennas syster. grymt kul, sen ut och dansade hela natten lång!
idag har jag också jobbat, eller var inte så mycket att göra så jag satt mest och drack kaffe och snackade skit med Myrèn.

 







nu ska jag sova, det ska bli det bästa på länge.


Klåfinger

Man ska inte ge sig på saker man inte kan, nu förstörde jag min header och allt möjligt försvann. Haha, jag som ville försöka själv en gång för alla. Men icke!
Vem känner sig manad?

Me, You, Uss. WE


TÄLJEHALLEN

Justja i lördags var vi ju på basket match, det var en riktig flash-back att se alla iklädda basket-ställ, alla bollar som studsade väckte speciella känaslor inom en faktiskt. ibland ångrar man lite att man la av, vi hade ju så förbaskat roligt!
Telge Basket, tjejerna alltså vann stort över Brahe, tyvärr så förlorade Kings mot Plannja. Men men... Det var roligt att få vara där, personligen kollar jag allre helst på ishockey eller fotboll. Men det kommer alltid vara något speciellt med basket.

Innan matchens start kom en kvinna fram till vårt sällakap och frågade om någon ville delta i en tävling í mitt pausen, alla tackade artigt nej. Sen fråga hon om vi var säkra? då pushade Maria och Jessica mig att delta så jag fick ett papper sen var det bara att vänta. När stunden var kommen så ropade de ner alla oss "10 utvalda" som skulle tävla, så då gick jag ner och hade värdens hejarklack på läktaren (Maria, Lotta, Anders, Gunilla, Anna-Lena och Jessica, Rebecca med fler.) Vilket gjorde att jag vann!  :)
Så måste ju kanske erkänna att jag har lite skills kvar, trots allt.

Priset var iaf 2st SLUTSPELSKORT, så det lär ju inte bli min sista vistelse i Täljehallen i år.

[DSC08484.JPG]

[DSC08482.JPG]

(Självklart var Igelsta flaggan i högsta hugg Hos Gunilla, eftersom ett par tjejer från Telge går på skolan)



Hiss & Diss


Skulle vara kul att köra något i den här stilen nu, för idag har jag riktiga färskingar!

↑ Jag vill hissa Dalgatans solarie, det är verkligen fräschast i stan. Med alla finesser i solariet och man kan ställa in allt som man vill, tillomed Mp3/Ipod- anslutning, så du kan lyssna på din egna musik under solningen. Härligt utrymme och bra rör!

↓ Jag vill dissa SL, (Som alla andra), men det spelar ingen roll hur mycket framförhållning man än har, [Hallå? Det är vinter i år igen!!]. Man kommer ändå inte fram i tid, otrevliga är dom också!


Grabbarna Grus



♦RMID3♦


En dag på dagis


Cissi ringde in mig lite akut idag för en personal blivigt magsjuk, så där hoppade jag in. missade ändå ingenting i skolan, perfekt. fick gosa med min Capone och skratta med Cissi, bättre blir det inte.

nu har jag badat och det var hur skönt som helst. borde vara olagligt att vara såhär kallt? BURR! men det är bara på med termos.

"Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!"

tjVSth




[Det blir svårt när man intalar sig själv att det är det, om man verkligen vill så kan man göra vad som helst!]


En paus

sitter här och dricket mitt te och kollar på skor, funderar på att klicka hem några high heels snart!



Ny vecka, Nya möjligheter


Det är sinnesjukt vad fort veckorna går! Det var nyss nyår? det var nyss vi var i sälen? nej det där var nästan länge sen nu.
En ny måndag idag, vaklnade 06:00 för att kolla på Sverige-Finland matchen. lagom trött knatade jag till skolan efter det. Nu är jag hemma och har precis bakat choklad muffins. yummie.

inatt hade jag världens mardröm, inte nog med det så sov jag inte hemma. min vän väckte mig och sa att jag nästan grät och skrek i sömnen, vad är på tok liksom?
jag drömde alltså en madröm. det var 9 Juni. jag försov mig och vaknade, hade sovit bort flera veckor. idag tar jag studenten liksom, hade inget planerat, förberett eller på nått sätt klat. fick slänga upp håret som var halvfettigt i en hästsvans. (som tur var syntes inte utväxten under mössan). fick kladda på lite smink och klä på mig en gammal klänning, hittade inga klckskor eller några snygga skor så fick ta på mig ett par slitna ballerina. och nu till det värsta av allt, mina ben var KRITVITA, dom hade inte sett solen på ett år och jag hade inte förberett mig som sagt med solning/spray tan. så jag sprang ner till stan och skulle köpa nylånstrumpbyxor mot min förmodan, då hade dom bara en färg kvar och den var lika blek som jag själv "Var".
Hemskt, då bröt jag ihop totalt!
tog ett tag att somna om igen, men tur att det bara var en dröm och inte fullaste allvar!


Mina grannar

Hus nummer 9 och ni är fantastiska! Ikväll bjöds det på spel (Couronne), plump och OS. Härligt att Sverige kammade hem vinsten även denna gång!

                                                               Tack för att ni finns!


FantastiC 90'S


Extension

sent igår blev ja hämtrad av en vän som ville ha lite sällis. jag stannade över natten och vaknade hur utvilad som helst, promenerade till stan där jag mötte upp maria och åkte mot skolan (Anatomi Provet).
Provet gick ganska bra, kommer klara mig iallafall.

nu är jag värd en stunds vila, efter min insatts vecka. ganska skönt att inte ha nått planerat ikväll, får se hur det blir. blir inte som planerat iallafall.

Puss

Signed sealed delivered

Läggdags nu, eller vad säger ni? Jag ska nog slumra lite sen ställa klockan och kolla hockeyn vid 01:30.
Imorgon ska jag vara på akutmottagningen och agera skademarkör hela dagen, så det blir nog lärorikt och förhoppningsvis roligt också!
ska prata klart med min älsklings andrea bara, sen lägga mig i sängen. Godnatt på er.

skulle vilja klippa mig och färga håret också. skulle behövas, verkligen. men färg/frisyr återstår att se!

aja CYA

Hot-Hot-Hot



Jag sov som en prinsessa inatt!♥

Dagen har vart helt okej i skolan idag med, trots att man har en ryggsäck full med plugg som bara blir tyngre och tyngre. På Genetiken labbade vi och det var faktiskt ganska intressant, fick veta att patricks armhålehår ser ut som en pinne B.l.a och att Marias hårrot likar en tops.

Svenskan gick också bra, vi lämnade in en grupp uppgift och allt flöt på.

På eftermiddagen hade vi rökdyknings test i botkyrka, även det gick galant. Så jag är nöjd med min insatts. I bilen på väg upp satt jag maria david och Patrick och planerade några låtar vi ville ha på flaket,..
-ÄR SÅ SJUKT TAGGAD NU!

När jag får barn ska jag vara en sån mamma som min mamma har varit mot oss. Som ställer upp i vått och torrt. Som gör allt hon kan för vår skull. Som man kan prata med om allt. Och som man alltid vet finns där för en.

Kia Engren


FRIEND

igår hade jag och mamma en dag tillsammans, det behövs verkligen. vi har alltid så mycket att prata om och det finns ingen som förstår mig som hon.
vi gick ut och gick me hundarna, lagade mat, sen tittade vi i en tidning på kläder vi ska beställa:) kvällen avslutade vi med att baka en massa godsaker.

idag har det vart en riktigt bra skoldag faktsikt. eftersom jag inte var med på idrotten för jag är sjuk så fick jag kolla på klassen som spelade bollspel med ögonbindel. sjukt skoj!

nej,,, nu ska ja städa upp på mitt rum och bege mig till en vän, hörs imorgon eller nått.

VALENTINE

jag vaknade upp hemma hos jessica imorse, hon väckte mig sen kollade vi lite på disney channel och drack kaffe. sen fixade hon sig så gick vi hem till mig där jag duschade och städade iordning på mitt katastrof rum, var ute och lekte med mina hundar. mamma och larsa åkte och hälsade på min systers nyfödda son, kunde inte haka på tyvär för jag är ju sjuk. det var surt faktiskt. längtar tills jag får träffa honom.
när mamma kom hem så fick ja trisslott men vann inte ett jota! sen åt vi middag med familjen. min mamma är förövrigt grym på att laga mat, så ni vet!
efter det sminkade jag på mig och jag och jessi mötte upp maria för en mysig lång fika, vi kunde inte hålla oss borta från grodjakten så vart en del spel sen senare på kvällen.
jaaa, det var väl allt för min alla hjärtans dag. tycker förövrigt dagen är så överskattad. man ska uppskatta varandra varje dag, inte bara för någon amerikansk högtid.

jag fick iallafall vara med mina sötnosar, u make my day


Eller

Inte!

Alla ♥ Dag

vaknade upp imorse brevid min älskade pojkvän, somnade om igen och när jag vaknade hade han gjort frukost med mitt favorit tè. riktigt skönt med en lång sov morgon, efter frukosten klädde vi på oss och gick ut en lång prommis i snön och busade lite. när vi kom in var vi frusna och tog ett långt bad tillsammans. sen var det dags att byta om till finare kläder och göra sig i ordning. älskling hade bokat bord på en jättefin resturang där vi sedan åt tre rätters, skrattade och hade det jätte mysigt. efter det skulle vi på bio egentligen, men beslutade oss för att hyra några bra nya filmer. så vi åkte hem och myste i soffan istället. fick jätte skön massage med nya oljan, nu känner jag mig helt avslappnad, självklart fick min prins massage av mig också. vart en dag full med mys, pussar och kramar. tack för allt <3

SATURDAY NIGHT

eftersom jag är sjuk så beslutade jag mig att stå över utgång igår och höll mig hemma. på kvällen mötte jag upp tjejerna så köpte vi lite gott och racade till jessica där vi spelade 3 timmar monopol och skrattade ihjäl oss. jag var så grym till en början, ägde allt och vann en massa pengar, det slutade dock med att jag var skyldig banken flera flera tusen!! så ja, man kan säga att jag kom sist!
sällskaps spel är så underskattat, det är ju liksom hur kul som helst! spela mera ;)




Jessica vann för jag blev bankrutt för jag hamna på hennes gata stureplan där det va sviiiindyrt att scchhhteeegaa, och maria den stackarn fick gå till finkan hela tiden.

pay back bitch!

Hittade fina bilder på vovarna på en gammal kamera!

Disa
 

Happy


Elsa


Nalle, Rest In Peace ♥


BONUS

det blev sent igår men vi är bäst på att spela. jag älskar er flickor.



Sveriges Rättsystem

-Ett stort jävla skämt!

FRIDAY


skönt med helg nu, säger bara, BRUUUUU TAAALT!
och inte för jag har en massa roliga saker att se fram emot, eller för att jag längtat till något speciellt. utan för jag verkligen behöver det. har blivigt sjuk av all stress.

"känner igen mig i ångesten, i ohälsan.!"

MANGO TE IS THE SHIT, nu ska jag mysa en stund med min katt.
får se vad som händer senare, inget planerat, då kan allting hända. ;-)


SOOO delicious

humöret har vart på topp hela dagen vilketr jag är väldigt nöjd över, gick upp 06,00 imorse för att åka på privat föreläsning, efter det jobbade jag och maria som grisar!
på eftermiddagen belönade vi oss med en tripp till stockholm där vi gick en lång promenad längst vattnet i solen och kikade i lite butiker tills vi ledsnade i fötterna och slog oss ner på ett mysigt fik i gamla stan för att vila en stund, prata om livet, dricka gott kaffe och kika ut i all stress..
vart ingen höjdar shopping för min del som för mestadela fönstershoppade, men maria hon fyndade på hon!

nu ska vi tvätta våra face och lägga oss till ro.
juste, läsa igenom etiken en gång till, prov imorgon!

Cya


I WANT U 2 KNOW



Ida-Maria Rmid07 2010

att poppa sin favoritlåt brutalt högt är väl underbart? ibland är jag så glad att vi bor i villa.  aldrig någonsin hänt att någon klagat. :-)
städa och allt känns mycket roligare när man har bra musik, nu var det ju iof inte städning som var planen. men ska bädda nytt i sängen sen gå och duscha, bädda ner mig med en kopp tè och plugga. låter som en ganska bra idè.

Och juste, BTW, idag kom studentmössorna våra, HAPPY HAPPY HAPPY! det är verkligen min tur i år, det är helt sjukt. det är inte så himla länge kvar heller. min mössa var hur fin som helst, och exakt som jag ville ha den!
skrämmer mig att jag inte har så lång tid på mig med matten bara....
help me someone.





UNDERBAR MORGON


jag är hemskt glad att jag inte har värken idag också (än så länge).
har sovit jättegott och vaknade av mig själv. det är bra grejer..
dock drömde jag att jag och jessica var på väh till thailand. men när man vaknade var det bara att glömma flip-flop, fruktddrinkar, bikini, stränder och framförallt värme. och istället förbereda dagen med rejäla kläder - graderna ger sig aldrig btw.

aja ska kila nu, möta maria <3

HEMSK MORGON


jag vaknade jättetidigt idag och kände mig väldigt utvilad. drog på mig morgonrocken och skulle gå ner och göra i ordning lite tè. sätter mig och läser LT medan tè't kokar. då får jag plötsliga sammandrgningar och ont i hela nedre delen av magen, vek mig på golvet och grät som ett barn. smärtan varade länge, kanske upp emot en halvtimme. det var jätte hemskt, har aldrig känt så förut. som tur var var mamma hemma så hon fick hämta smärtstillande och en värmedyna som jag fick ligga med tills det avtagit lite.
kanske låter överdrivet men det var länge sen jag hade så ont, kändes som allt spändes och krampade.
tanken var att jag skulle åka till skolan ändå, vilket var ganska otroligt. jag kunde inte resa mig upp och gå ens, så jag låg kvar i sängen för att vila ett tag. vaknade upp utan smärtor iförsig, men hade i stort sätt missat hela skoldagen.

hoppas det aldrig kommer tillbaka

GOD NATT


nu har jag vart duktig, har hur mycket kläder och saker över hela sängen dock som jag inte orkade ta tag i. men eftersom jag har så overkligt stor säng puttar jag bara över allt på den del jag inte sover på så fixar jag det imorgon.
huvudvärken börjar komma och jag är sjukt trött. ska belöna[Bestraffa?] mig med att ligga på spikmattan en stund. får tänka på nått annat!

och nu börjar scrubs, lägligt!

Godnatt



u n' me, unbeatable


@MARIA'S


försöker plugga så gott vi kan. kan lova er att man blir psykopat. det är för mycket, mår illa. vill spy!


reality reality

 
det känns som varje morgon vaknar man och sätter på sig en osynlig ryggsäck gjord av bly som tynger något fruktansvärt, som man släpar på dagen lång tills det är dags att lägga sig igen. och inte förens om 121 dagar kommer jag kunna ta av mig den.

9 Juni.


YOU



Idag bär det hem från Uppsala. Vi ska kila ner på stan ett tag innan och kika lite och ta en fika.
Kan ju meddela att jag inte längtar till en skolvecka efter denna helg, eller jag längtar iof aldrig längre...
Hörs när jag kommit hem, puss

Juste.. Vart så glad när jag vaknade när solen lyste, länge sen man blev bländad!

Hälsning från mig

här är allt toppen, igår när jag kom hit så gick vi och handlade sen gjorde vi romatisk middag. sen var det bara korka upp och börja snygga till oss. efter förfesten styrde vi mot BirgerJarl, ett jätte roligt uteställe där vi mötte upp resten av andreas klass. mycket trevliga människor. vart en låång natt!

idag har vi vart ute på lång prommis, legat och myst och tagit det allmänt chill. kom nyss från affären, OM vi har bunkrat upp med god mat och godsaker till melodifestivalen. efter det får vi se vad som händer :)








// Uppsala

AJ AJ AJ AJ!!!!!!!!

snökaos i stan! orsakade en del förseningar, som tur var kom ida linn och malin så fick skjuts till jobbet. väl på jobbet flöt det på bra, utom min rygg.. kill me va ont jag har, den tar kol på mig!!!! och att dom spelade lika... ssk i mitt hjärta förevigt ♥.. visserligen, men fan lägg på ett kol nu!!!!

nu ska jag packa det sista, imorgon efter skolan går tåget mot Uppsala...
Here i come!!!!! Är så laddad.

Imorgon ses vi babyyyyyyyyyyyyy




IGGVGMVG

Åh vad härligt att man hann hem en snabbis innan jobbet. Skulle egenliten haft jordens histora lektion på eftermiddagen, men tack vare Per så fick vi gå hem.
Min tanke var när jag kom hem att jag skulle plugga och ta igen saker som jag ligger efter i/ ska vara inne snart. Men får ingen ro till att börja, är seg i hela huvudet och klockan stressar mig för om 30min ska jag vara iordninggjord och klar för att åka mot rinken.
Så än en gång får pluggandet vänta, jag och Maria satt och räknade upp kommande prov-inlämningar osv idag, det är upp emot en 13 st sånna nu inom en snar framtid. Är det meningen att man ska vara en robbot?
Komma hem vid fem på eftermiddagen när man stigit upp vid halv 7 - sen sätta sig direkt och stenplugga? Då är man inte så taggad på att ta tag i skolarbetet direkt. Men man måste, bara 125 dagar kvar :D


Kräftan V.5

Långsiktiga förändringar som berör privatlivet och relationen till familjen fortsätter under veckan och kräver att du får en ny struktur på dina rötter och att du utövar flink diplomati när du måste hantera människor som har en dagordning som inte rimmar väl med din egen. Du rör dig in på nytt territorium och nya trender har en positiv inverkan på dina sociala allianser. En ny utveckling ökar ditt intresse av att relatera till andra på djupet i vad som kan vara en psykologiskt helande process. Ser man framåt förekommer underbara möjligheter för dig att vidga dina vyer genom studier och resor, och intressanta andliga perspektiv kan också öppna sig för dig.


Jacqueline Ferm

jag är sjukt trött, lättiriiterad, otålig och känslig just för tillfället so stay away! man kan ibland tro att jag är i puberteten och har kraftiga humörssvägningar till och från. så är dock inte fallet.
idag torr jag att det beror på kass sömn, gick upp bara lite efter sex. stack kvart över sju till skolan och kom hem 22:00.  Stress

"IM TOTALY LOST"

Btw
, JACKIE VANN PARADISE HOTEL 2010. som jag hejat på dig sen dag ett, värdig vinnare är vad du är. me like!

(Vad var det jag sa?)


IS kallt


ojojoj nu ska ni få höra! imorse tidigt åkte vi ut till tvetaberg med breddidrott D kursen för att sedan bada isvak. eller bada, det låter ju lite väl glassigt. vi fick gå och gå på isen en och en tills vi föll igenom sen kravla oss upp. jag trodde det skulle vara mer läskigt, men iskallt kan jag lova att det var. credd

nu sitter jag i datasalen med klassen och har naturkunskap, maria och jag var vrålhungriga så nu smaskar vi på en prickikorv macka från cafeterian och skriver om strålnikng. (läser bloggar)

om en liten stund ska jag bege mig mot scanarinken, ikväll spelar dom mot LCH och det bästa av allt, hela igelsta är välkommna. Gratis



Följ ditt hjärta


Livet är för kort för att fokusera på konsekvenserna


RSS 2.0