KLOCKREN

Vilka sköna vänner jag har ni är bäst och det vet ni om

Idag mår man som man förtjänar

kom hem 14:30 idag från efterfesterna igår. grymt drag hela kvällen. träffade min älskling också. mums!! vi började hos jonna med lets dance och sen massa vin och skratt. sen vidare till 550 där eddie också var och sjöng. dock brydde jag mig bara om rabih såklart men kul att han också var där.
vissa saker blev väl mindre bra igår också, nu i efterhand när man ser det från ett annat perspektiv. men life's a bitch.

ska hoppa in i duschen nu och bli en ny människa.


BABY


Som ingen annan kan


Leave Out All The Rest


LEDIG {MJAOU}


mina älskade grabbar förlorade igår med 1-3 mot dif. det var mycket folk och bra drag men det räckte tydligen inte. ni kunde bättre faktiskt, skärpning:)

idag har jag förövrigt vart ledig. sov hos jessica igår efter matchen så idag gick vi upp skapligt och har vart ute och gjort lite ärenden med hennes mor.

senare styr vi hem till jonna ponna innan utgång. -this gonna be a good night!

förövrigt har jag inte så mycket mer att tillägga för studen, ville bara göra en liten update medan jessi pratar serious talk med sandra. ciao




"pizzan" here we go


¨¨Long Days¨¨


kom precis hem, allting har gått hur bra som helst, jag är sjukt trött och tänkte lägga mig. har sminkat av mig och borstat tänderna redan. inte likt mig att ha sånt gjort innan 22. men det är framsteg. och mer framsteg ska det bli.

imorgon ska jag upp tidigt och åka till tveta iallafall, friluftsdag. eller morgon iallafall. efter det blir det skola + jobb. pusst!=)

och just nu, blir det ingenting annat än lugna favoriter och en mjuk kudde.

13:th Mars


PHS - Here We Come


Som jag längtat, ikväll gäller det. Känns som lyckan kommer närmre och närmre. im excited!

nu blir det frestig fisk-skol lunch, sen brandstationen med klassen för diverse lektioner. hoppas tiden går fort. vi hörs ikväll sötnosar!

Puss från oss


En kvälls funderare...

Måste klippa mig igen känner jag, mitt hår växer som ogräs utan att bli längre (?) känns som det iallafall. för slitet blir det men längden förändras inte. funderar iallafall på om jag ska göra någon annorlunda frisyr, någon som jag inte brukar ha. men som ni som känner mig vet så har jag en fruktansvärd frisörskräck. tandläkarskräck släng dig i väggen, typ. så jag kommer säkert fega ur om jag hittar någon grym ändå.. Men färgen då? jag är sugen på någon slags förändring, en ny hårfärg skulle väl inte skada... trivs med min nu men börjar sakna det mörkbruna när man tittar tillbaks på gamla biilder....
får tänka igenom det sen ta tag i det, helt enkelt.


(ca 1 år sedan)


AMAZING

skynda synda, skynda veckan så jag får se dig!!!!!!!!!!!!


Double Impact

Surare än citron, tyngre än sten.


PARADISE HOTEL



jag hejar på Jackie


Måndag


en bra början på veckan tyder oftast på någonting gott... hade världens skönaste sovmorgon, bara en lektion och allt flöt på bra. mentors samtalet med sandra gick också helt okej. hade glömt bort detta stora religions prov på ferdag bara, men det ska nog gå. ska träffa anderas och plugga matte också nu på torsdag, känns kanon! så skönt när allting bara surfar med, orkar inte med massa motgångar just nu! jag är lite känslomässigt obalanserad just nu känner jag och då behöver man sånt.

nu ska jag och jessica besöka ican sen mys pysa bara!
Later


MINÄ RAKASTAN SINUA IKUINEN

JAG SAKNAR ATT SITTA I DEN HÄR FOTÖLJEN


JOEL

tack alla söta för igår, =)
gårdagen var toppen, vaknade hos jessica sen drog vi till stan och handlade lite. sen vidare till jobbet och arbetade på en match ssk lirade bra, och framförallt vann!
efter det var det bara att stya hemåt och svira om och ner till norbergs förfest. kvällen fortsatte ute på krogen där vi firade maria och becki med skålar skratt och mycket dans.

perfect match



Nu ska jag fortsätta kolla (dreggla) till johan falk!


ROMME ALPIN 22/1

¨






MORSNING


"idag är ingen vanlig dag för det är världens bästa marias födelsedag, huuuurraa huuurrra huuuurrraa!" grattis babe, 19 barre nu!<3

det firar vi med att sticka från stan och åka massa skidor, ciao

2010

Vägen mot polishögskolan börjar nu!


-


DEADLINE

nu slog det mig att laborations rapport lappen var kvar i skolan, så kunde inte slutföra mitt arbete. kasst! och när ska jag göra det? inte som att jag hinner till skolan nu och imorgon har jag annan skola från 08:00 till 15:05, efter det är det bara att ruscha till jobbet! kommer hem sent och måste sova tidigt för att jag ska upp tidigt. samlig i skolan 05:45 för romme alpin resan.
problemet då? det ska vara inlämnat på fre.

jag tror jag måste klona mig

SWEDEN ROCKS










SNABBA CASH

blev middag och bio mys ikväll på heron. ruskigt bra movie




Nu ska jag sova, godnatt alla.


YEY

hej och hå!
hur lång tid kan det egentligen ta att återhämta sig från resan? fråga inte mig, jag har inget svar på den frågan!
sälen 2010 var bokstavligen B R U T A L!
från festande 24/7 till åk i backar, visit norge, härliga människor, inte ebn minut utan skratt, dyng tunga väskor, svinstia till hem, högsta volym på stereon dygnet runt, donken häng forever, till så himla mycket mer.

jag var faktiskt gullig och uppdaterade bloggen uppe från lindvallen men eftersom det inte publicerats än kan jag bara mig själv skylla.
det känns hemskt att vara tillbaka hemma, redan när vi lämnade stugan och hoppade in i taxin ville jag tillbaks.

"YOU GONNA GET STAVED", the best sound ever

puss på er alla









Some picts BAX from Ida & Sara



Klockan tickar..

eftersom jag gick och la mig tidigt imorse och sov inte alls mycket borde jag va hur trött som helst just nu, en red bull ger ju faktiskt inga vingar.
men jag är hur pigg som helst, konstigt nog,
men jag ska nog avrunda mitt samtal med linn iallafall så jag kommer i säng, imorgon väntar skolan. sen ska jag vara med malin heeela dagen lång :)

klockan ringer 07:00, så.........
Godnatt på er, pussss


Jaber

din underbara röst är magisk, jag ryser av dina toner och du är en av få med dom egenskaperna.

VI DRAR

första skoldagen idag då, med handen på hjärtat hade jag inte saknat det ett dugg!
imorgon blir även sista skoldagen för veckan, :)

sen på torsdag mmorgon drar vi.... SÄLEN HERE WE COME



EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHN

förövrigt så har jag skaffat cam/mic så jag och maria kan video-cama med varandra.
så vi klarar oss när vi inte är, såååå grymt söta


UTFLYKT

 

efter en grym helg som innehöll allt från krogen,fest,världens lägsta nätter,jobb, till innebandy och seger för ssk så tackar jag för mig och övergår till måndag och vardag!
idag har jag och mamma vart på utflykt och shoppat lite och haft det allmänt mysigt. vart lite kläder till min fördel och en massa grejer till våra små älsklingar! me like
reflexväst är förövrigt en billig livförsäkring, hela family äger en, ofcourse dogsen!!!
det var väl allt jag hade att  tillägga nu.
ska tvätta bort min jordgubbs anstikts-mask nu och vänta in paradise. har så trevligt sällskap, så som sagt :
-"Bättre blir det ju inte!"

 

måste bara tillägga en sak till: att ssk lirade grymt i lördags, älskar er gubbar!




Elsa Happy Disa


Fantasic R

igår diskuterade vi det, om superkrafter. vilken man helst skulle vilja ha. då trodde jag att det stod mellan att vara osynlig när man vill och att kunna teleportera sig.
men nu vet jag garanterat att jag skulle vilja teleportera mig!

UMEÅ NÄSTA BABY






Räddningsmedicin 07-10


mitt livs sista jullov. mitt absolut sista jullov. snart mitt sista sportlov, sen mitt sista påsklov, sen är jag fri. fri från gymnasiet. vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. känns som det gått oändligt fort. dagar,veckor och månader har bara flygit förbi. 
känns inte som det var länge sen jag satt inne hos syo-konsulenten på friskolan och skulle söka mitt gymnasieval, och ännu mindre tid kvar är det tills jag står där på flaket. lyckligast i världen.

 

AMAZING

31 h 30 min 30 sek. världens längsta kyss.



det tar vi!


THOMAS LEDIN


Lockande


följdfrågor är nog det bästa som finns, man riktigt pressar ut så mycket information tills man är nöjd. jag älskar även utförliga svar, vem orkar fråga igen för att förstå vad som menades. med ett leende på läpparna har man fått svaret man ville höra. man skulle ju aldrig frågat om man inte ville veta.


-15, Burrrrrrr!


FRIENDS [SCWR] FOREVER




"Efter regn kommer solsken"


                                                                                                                                                 [EIE]



ANNELI


tro det eller ej? men nu är mobilen inne på lagning IGEN. fick en kass lånetelefon tills vidare. efter hundra år med butiks chefen så gick jag därifrån, då fungerade inte ens alla tjänster på lånetelefonen. man kan säga att jag tillbringade min förmiddag på onoff!
efter mycket om och men så kom vi därifrån med mindre glada miner.

något som däremot gör mig väldigt lycklig just nu är de nya Paradise hotel avsnitten som fortsätter efter juluppehåll. inte nog med det så är det dubbelavsnitt. så ni kan ju bara gissa vem som satt bänkad i dinir's soffa...

vad jag gör bänkad framför datan nu är en ännu bättre fråga, undrar vad som håller mig kvar.. det är dags för sängen nu känner jag, en dag imorgon också. en mor och dotter dag tillochmed!

NATT NATT :)


SUNDAY

beautie day with tha sistah's. blev en liten bjudning med alla söta o rara & leka lite med bebis!!!!
imorgon ska jag vakna skapligt, åka upp till moraberg [OnOff] och byta min telefon för 3 gången! nu blir jag så trött på både onoff och min telefon!


HANDLA INGET HÄR


grotesque

"but darling, just look at you!"


LUGNA PUCKAR

fick veta idag att jag har lov en vecka extra, jag som fått för mig att vi började igen på måndag, härligt med 9 dagars ledighet till. då blir det sova plugga som bara den!

känns som jag inte gör annat än sover, men det är det bästa som finns!
idag tog jag en rejäl sovmorgon, sen har jag inte gjort så mycket mer. åkte hem till maria sen tog vi en prommis till stan för en fika, sen gick vi vidare till caesars/rockbaren och hälsa på sis and bro. nu är jag hemma igen, ska lägga mig i min ensamhet och se om det finns nått bra på tv:n.
hoppas ni alla är ute och festar och vaknar upp med jordens pann-knack. =)

godnatt puss, och världens puss til världens bästa maria



LÖFTET

crazy new year!
vi hade bästa festen och så sjukt kul! tack malin, och alla andra.
gårdagen var nästan lika rolig den, inte en lugn stund.
nu undrar ni om jag har några nyårlöften? men det har jag inte. inte en enda!
har ni några?


RSS 2.0