EN prinsessas dagbok

Maria Karolina Thorvaldsson

www.suckstobeyou.webblogg.se

SAKNAR


En promenad genom stan

ibland gör man saker utan att tänka, händer ganska ofta med alkohol i blodet. thats life.
gårdagen var grym, vaknade vid 06:00 utvilad efter en relatift lugn fredag. åkte till jobbet och sen hem. var inte alls mycket och göra, men vi hade kul!
gjorde mig i ordning, mötte jessica och åkte tillsammans too the city där jag fortsatte till sinis födelsedagsfest! där hade vi jätte roligt, kul och träffa alla. vi gjorde lekar ,bla scharader :)
efter ett par öl och klockan drog iväg så följde jag med lilla jonna och stora jocke till the strip. galet röj!
sen blev det lite efterfest osv.

och har vart sjukt seg hela dagen, så nu blir det ingenting annat än min mysiga säng!

PUSS

IWANTREAL


nu ska jag berätta en sak för er, att ha lektion med 4:e klassare är ingen lek. men vi lekte och hade kul samtidigt som vi var allvarliga och det gick jätte bra! dom var så duktiga och lyssna, ställde frågor och visste mycket.
anledningen till lektioner och sånt nu framöver är vårt projekt arbete. -"brandsäkerhet".

annars har jag vart i moraberg och på stan resten av dagen. ska hoppa in i duschen snart sen dra ner mot min snygga granne! ha en bra kväll allihoppa!


jag har en hypotes; du kommer hamna i samma skit som dina misslyckade vänner.
bra att ha det uppskrivet någonstans, för jag vet att jag har rätt.


^

"långt bakom det där gallret och de strikta reglerna finner sig drömmen"

FULLSPÄCKAT

känns som om det är för mycket just nu, varje dag den här veckan har det vart något. blir knäpp, men ska inte klaga endå!
idag var det iallafall skola sen raka spåret till axa, där mina älskade grabbar vann. förövrigt gick allt på jobbet kaos.  tur att jag har tjejerna!!
imorgon blir det skoldag sen projektarbete och en massa uträttningar! ska lägga mig uber tidigt och verkligen få min sömn, för fick veta idag att jag ska jobba redan vid 08:00 på lördag och då vill man ju vara utvilad för kvällen bjuder på en del festligheter!

nu måste jag lägga mig, ställa klockan plus be mamma väcka mig för jag ska upp sjukt tidigt och jag har en förmåga att försova mig om inte mamsen kan väcka mig!

Pusss på er


SWEET

Satt och la in lite ny musik på telefonen så hittade jag några mobilbilder jag tog från alvas dop i söndags:) skrutten. sen bilder på mig och olivia, systers dotter.
Småbarn är för underbara!


Sen den kom..



har jag lyssnat! lady gaga slutar aldrig förvåna!


En iskall rysning genom hela kroppen

Allt gick bokstavligen åt skogen igår, oturens dag hade verkligen träffat mig! ingenting gick som det skulle och jag var stressad till max-gränsen.
sen när jag väl hemma försökt sova blev jag pigg av att ligga och kämpa och försöka bli trött.  det hela slutade med att jag senast kollade på klockan 03:40 inatt!

Hoppas denna dag blir bättre.


*****

I vissa ögonblick vill man bara sjunka hundratusentals mil ner i jorden för en kort sekund.


Blir kontaktad..

Precis när jag ska stiga upp för att klä på mig osv, sen ge mig av till skolan får jag sms från några i klassen att vi har inga lektioner idag, de vart inställda för läraren vi har hela dagen är sjuk.
Hur härligt???
så nu är man liksom uppe ändå, skönt!
maria är påväg hit, har vi tur kanske vi gör någon nytta iallafall. :)

igår var jag på dop i järna, min kusins lilla bebis. Alva. jätte fint dop, gillar sångerna man sjunger. jag sjunger alltid psalmerna.
det var trevligt och träffa släkten, nu var det jonna och dem också. plus i kanten ;)
någon bild på lillen kommer när jag är hemma!


Puss

SKÖNT

ibland är det skönt att bara vara hemma och softa! just nu sitter jag och dricker cola och kollar på film, var tanken att gå ut ikväll. men kände att jag inte orkade det faktiskt. efter gåragens galna fest så var jag lagom mör.
tack för igår då linnea, lyckad födelsedags fest (maskerad), film karaktärer.
jag var Elliot från Scrubs. ;-D

 nu ska jag väcka liv i min latmask till vän.

puss sålänge

-


MR RAIN

Vilka går ut i regnet?  vilka bestämmer sig för att ha en picknick innehållande varm oboy idag? vilka klär på sig gummi stövlar och går med en vän till ett hemligt ställe och myser under tak. Vem glömmer att hälla i oboy i den varma mjölken? vilka sitter med en termos varm mjölk och myser?
JO, ida och jessica


Cold[OLD]Times

Jag tror på teorin om att man blir tröttare på vinterhalvåret, jag är helt slut!
och att det är näst intill kolsvart ute när man slutar skolan sena dagar gör inte saken roligare, trots att det är någonting mysigt i det. (nu i början iaf)

har lyssnar på lite gamla låtar, minnena som väcks säger mer än tusen ord och jag blir alldeles varm inombords.

"Vi är som atomer"

-Odelbara.

Mg(OH)2


Håltimmen gjorde att jag är hemma redan nu, vilket passar mig perfekt eftersom jag har ett feting stort kemi prov imorgon. Känner mig änsålänge inte så säker, därför ska jag hårdplugga ett tag nu!
Sen kanske jag får unna mig lite mys, vi får se hur det går!

Det går bättre och plugga om man har lite bra musik i bakrunden tycker jag. Ännu bättre blir det med en kopp te och avslappnade kläder.



FEEL's


känslan finns bara där ibland, inte hela tiden. energin känns som den kommer ta slut. viljan pendlar fram och tillbaka, upp och ner som en gungbräda och jag vet inte om jag vill gunga längre.

När mörkret faller

Nu drar vi och myser lite med fika & solning:) sen träffa pluttis!
Måndagar är ju bara för mysiga, man vet att man har en hel veckas arbete framför sig och man kan bara göra dagarna till det bästa av situationen. Lev idag!



-

Kan man sakna någon som man aldrig har haft?


FANTA

måndag avklrad på brandstationen, dags och ta sitt pick och pack ut till enhörna och mysa med jessica.
tack för en fin helg alla


puss

TJao

så jävla skönt att man VET vilka man kan lita på och inte!!!
folk snackar så mycket! men inget menar... folk pratar om respekt men visar inegn själv!
å





jag saknar er två ni va äkta men saker är,. mkt viktigare

tjao

AT Scwerie

Spänningar i idol och spänningar i nacken.
Nu när Rabih är borta, är idol ingenting för mig. men självklart lilla Tove lever vidare och henne hejar jag självklart på!

maria har precis genomgått en extreme make over. will se.

Laaaater

det går i vårgor

men fan vad ont det gör


NEDRA SVIN!!

i onsdags tog jag vaccinet, fråga mig inte varför, jag gjorde det bara!
och biverkningarna visste var dom satt, när jag kom hem och däckade efter skolan och hade feberfrossa och mådde skit! armen är fortf. öm och svår att hålla upprätt och huvudet dunkar.
självklart så är det väl bättre än att nedsjukna helt i viruset, men vettefan om det var värt det rent ut sagt!(?)

jag klarade mig iaf igenom sista dagarna på veckan och näst intill alla lektioner, credd!

ikväll ska jag mysa med maria och det blir en perfekt dag för oss, för imorgon har hon match och jag jobb.

körde fölresten bil nyss med larsa, gick superbra ;) längtar till min 740... gaaaah!

Fördriv

SSK tröjan är på och jag är redo till max. appropå max, så är ica maxi fina sponsorer till ssk så alla de som jobbar på maxi har också snygga ssk tröjer vid hemma match tillfällen :) vet att min väninna malin där nere bara ääälskar det!
nog om det, inte så roligt när det börjar bli mörkt typ när man ska hem från skolan? idag har jag iallafall tur att jag sluta tiiiidigt så hann hem innan jobb osv, så får skjuts dit och hela baletten! men visst är det ganska mysigt med bra musik och sitta på bussen när det är mörkt ute och bara tänka bort för någon minut eller två.

heja på ssk ikväll!


INTE UTAN DIG





How could this be?


Passion



Uppskatta mer

nu början klockan bli mycket och det är dags att säga godnatt och vakna upp till en ny vecka, känns både bra och dåligt.
idag är det fars dag också, ganska larvigt endå! morsdag, farsdag, blabla, dotterns dag då? eller sonens? glömdes vi bort nu eller. nej det är som alla hjärtans dag. bara för att tjäna pengar!
jag blir mer glad om någon visar kärlek någon annan dag, ex om man hade en kille som gav en ros kanske på en helt vanlig dag, eller som bjöd ut en på nått roligt en helt vanlig dag.
men neej! finns det sånna killar? killar med fantasi överhuvudtaget?
äh nu ska jag inte gå in på det :) alla borde vara som i ensam mamma söker, så underbart!
nu ska jag sluta, pratar i nattmössan!!!!
godnatt på er


Pastorn's Bibel


SSW


har inte suttit vid datorn ett dugg på senste tiden, ganska skönt faktiskt. men man kommer av sig lite från internet världen, eller nått.
kan väl berätta lite om mina datafria dagar.
jag har vart på bättre humör, veckan började dåligt men slutade bra skulle man kunna säga.
i onsdags låg jag bara och tyckte synd om mig själv, sen i torsdags tog vi nya tag, stack till gymmet och sen skolan. efter skolan åkte jag hem sen bestämde jessica att vi skulle på bio, emelie sabina och maria gjorde oss sällskap. vi såg trubbel i paradiset, ingen höjdarfilm faktiskt. men vi hade roligt endå! sen åkte vi till hölö och hade tjejsnack oh sov.
på fredagen hade jag och jonna länge planerat att dra ut i stockholm, och så blev det också. jonna jag jessica emelie och maria förade hos jonna sen åkte vi alla upp och dansade, sen blev de en sen natt kan man säga. vi alla kom väl hem på morgonkvisten, eller nästan alla iaf.
så igår kan man säga att jag var slut. när jag kom hem efter ett dygns vakenhet nästan så kunde jag inte sova konstigt nog, så dagen gick åt att sova och allt blev pannkaka. men ibland är det värt! ;) så skippade utgång igår och hade en myskväll.

nu sitter jag förväntansfull och väntar på ensam mamma söker. final idag också, spänning!!!!

 

nybäddad säng och nyduschad väntar mig också sen, puss♥


Sometimes;

idag är en tycka synd om sig själv dag. känns som om ingenting gick som jag ville idag.
började med att jag försov mig, trilla runt här och hittade ingenting. kom försent, fick ej vara med p.g.a av det på viktigt labration., osv, sen flöt det på så. allt blev bara fel och jag var på dåligt humör.
jag är trött i kroppen efter dagen och även i huvudet. det snöar och är kallt. nej, usch!
nu ska jag ta en mysig filt, mr X och JOHAN FALK!

puss hörs imorgon, wish me more luck then

5 days/W

jag förstår inte hur jag kan vara så trött? jag gick verken och la mig sent eller upp tidigt. men det är den här skolan, miljön, lektionerna, allt. är så j*vla trött på dethär nu!
mona, dagischefen ringde nyss och skulle kolla om jag kunde jobba på fredag. självklart! gör inget hällre!

aja, tillbaks till plugget nu. sen om ett tag blire fys med brandisarna.

hej


Flyttbar disk

en lugn dag. ledig dag.
fick min nya mobil idag, så har laddat ner en massa bra musik som jag ska lyssna på när jag åker till jobbet snart.
ssk-luleå ikväll, alla från igelsta har gratis inträde. kom dit och skrik på våra älsklingar!

see yaaa

HITTELÖN

I onsdags tappade jag mitt kors, mitt halssmyckes kors. det bara gled av halsbandet på något vis. Misstänker att det var vid mariekällgården på gräsplanen mitt emot, har vart där ett antal gånger och letat. det var mörkt vid tillfället jag tappade det så kunde inte hitta det, jag saknar det riktigt mycket och ger vad som helst om någon skulle hitta det........

:'-(

MYFEELING$INWORDS









trött. frustrerad. besviken. skulle vilja skrika. tofflor. november. tack george. ensam. kyla. ken ring. hallonsaft. rygg smärtor. film. hosta. kolsvart. mysdress.

PUSS

vissa dagar känns så fruktansvärt långa, gårdagen var extremt lång och grymt kul,..
mötte som sagt upp maria vi gick på stan hela dagen typ, shoppade lite småsaker.
sen kom malinski så vi gick lite med henne också. =)
sen åkte vi till maria och hämta bilen sen hem till mig och duschade av oss och fixade oss lite, åt pizza och fönade/platta mitt hår. vilket är en process på ca 1 h. efter det åkte vi till maria igen och sen mötte upp jonna i västergård för att festa hos danne där eeva o co var.
sent på natten drog vi till hamnmagasinet där vi dansade loss och hade jätte kul. grym kväll om man bortser från tråkigheter som händer ganska ofta. blir irriterad bara jag tänker på det så nu lämnar vi det!
efter en natt med tango och starka drinkar hoppade vi på 07:01 bussen och jag och jonna skedade hela natten!!!

aha idag då, sov bort hela dagen sen blev det raka vägen till kebab house för våran del. har inte hänt så mycket mer!

underbart att man är ledig imorgon. kunde inte bli bättre.
PUSS!


RSS 2.0