MY LOVE ♥


Blod är tjockare än vatten

underbar student, underbar torsdag efteråt (?), grym fredag med utgång, härlig lördag med malin och jessica m.m. allt är perfekt nu. nästan, ett litet problem bara, men det ska åtgärdas SNARAST!

dålig uppdatering? javisst. men nu får det bli lite som det blir med det där. trodde allt skulle vara dött efter studenten, men nu är det full rulle hela tiden! jobb osv, och på all ledig tid är man ute o slirar i princip. flyttar snart också så det kommer ta sin lilla tid.


men vi hörs när vi hörs helt enkelt. puss och kram ses på stan!


Student 2010

Bästa dagen i mitt liv är nu över , inge mer igelstaviken, aldrig mer. känns sjukt jävla bra, ändå kan jag inte låta bli att tänka på att ja kommer sakna det stundvis.
Tack alla vänner, familj, bekanta, släkt och allt annat löst folk för att ni var med och firade min dag.
Champangefrukost hos Wille, lunch+fotografering+jag höll tal+ röj på skolan, utanför stod alla nära och kära och tog emot, sen vart de flakåkning=grymmaste, upp till lokalen där de börja drälla in mer och mer folk, fick så fina presenter och så många gulliga människor kom förbi! sen festade vi där till tio-elva tiden då styrde vi mot Strip där vi dansa natten lång.

grym dag, är sjukt nöjd. kommer sakna klassen, men de människor man bryr sig om får man väl ta sig i kragen att träffa..ellerhur..

Lycka ♥



TOTALY LOST

hjärnstopp, säger man så?
jag behöver iallafall en liten tråd att följa för min hjärna knasar ut totalt just nu!

imorgon, då blire studentfirande för hela slanten! men först avslutning på brandstationen med alla gulliga.

satt med freja efter jobbet och vi kunde knappt få in i våra huvuden att det är på onsdag, på onsdag är det vår tur. :D

well well, nu är det väl sängsdags va. godnatt på er


Bambi&Jag♥


RM ID 3

Grattis klassen till vinsten :D
min klass kammade hem vinst mos samhällsklassen på drakbåtsrodden nämligen.. personligen kunde jag inte delta, var på en öde ö kvällen innan och blev svårigheter att ta sig till maren till 10,30 då motorn la av, haha det var en sjuk resa men så roligt har jag inte haft på länge så vad ska man göra..

Nu: Slänga på sig jobbkläder sen dra iväg!

Tack än en gång gubben

NEMA PROBLEMA


framförhållning vet du vad det är? förstör det här min sommar kommer det ta hus i helvette!

åh!! morgonen började med urkassa besked! men spenderade omkring 9 soltimmar med älskling i Stockholm, så blev snabbt på bättre humör igen.
vi hittade massa snygga grejer och tog några pauser, bl.a. på Muffin bakery och satt ute och njöt av livet i det stora hela, konstaterade att jag är klar med skolan nu. jag är klar. går bara och väntar på studenten. det är tamigfan helt sinnesjukt :D





NEVER EVER MORE


Tiden rinner iväg

va fort tiden går när man är sysselsatt hela tiden, man hinner inte ha koll på klockan. sånt är bra när man längtar.. nu längtar jag till sängen så ja kan gå upp imorgon för de e mycket som ska fixas inför studenten!
längtar tills dess om nått.. bara lite orolig, för har inte börjat bygga på brännan eller ens köpt klänning. PANIK - jooo tack!
men som jag sa till mamma "nej jag är inte så stressad, inte längre.. nu när matten är avklarad skulle jag kunna ha ett lakan på mig"



Krya på dig gubben! Det blir bra.


MISSFÖRSTÅND


Man kan inte lägga sin näsa i blöt hela tiden om man inte har kontroll över hur saker och ting ligger till. Skönt att vi fick prata ut ögon mot ögon iallafall, trots att det inte gav mig speciellt mycket när jag verkligen tänker efter. jag vet vad jag vill, jag vet och ingen annan!



ett möte, en blick, ett minne, en vacker dag


RSS 2.0