Man fastnar lätt vid fel saker

nu när jag är klar med städningen (bara dammsuga kvar) så äre dags för hundar, men jag kanske inte behöver gå ut med dom sa mamma för hon var ute direkt innan dom åkte och hela vår tomt är inramad med staket så det springer ju runt där också. ja vi får se. just nu ser dem inte så pigga ut iaf:)
fast ändå om man skulle gå till affärn kanske. äh, får se.
här är iaf våran lilla sötis HAPPY!

Allt blir inte alltid som man har tänk sig

fick sluta tidigare idag, så såå jävligt var det ju inte. skulle gå till scwerie efter skolan men vart tvungen att åka hem innan för att hämta idrottskläder, för ska sova där och får ju inte missa lektionen imorgon, när jag väl kom hem möts jag av 2 saker.. mitt rum ser ut som en katastrof, måste ta tag i det. har redan börjat. sen ska mamma och dom åka till västerås, så jag måste vara hemma och ta hand om vovvarna.. så då blir det inte alls åka till scwerie och mysa utan STÄDA och GÅ UT MED HUNDARNA... inte som jag tänkt mig direkt, men ska fråga han ändå om han vill komma och göra mig sällis (a) eller tjata på jessica om hon vill stå ut med mig ett par timmar..

FÖRE
EFTER

måste införskaffa mig lite saker till min nya hylla, nu står det bara lite provisoriska grejer där. bla, en katt.
-------------------------------------------------------------------------------------------

under tiden jag städat har jag roat mig med datan och med brorsans gulliga kompisar! se hur lätt man får en dag att gå, men skulle vilja att jessica var här faktiskt. när hade du planerat att komma hem egentligen unge dam? IM ALONE

PUSSSS !

s ö n

jaha nu var den helgen slut då. tråkigt, längtar redan till nästa. :-) trots alla om och men fick jag den här dagen också att gå. kort om gårdagen dåå; förfesten hos jessica var bra, och mitt i earth hour beövde jag sminka mig, men det gick ju inte. haha. vi fick vänta med allt så det vart stressigt på slutet. men hur mysigt var det inte att se hela enhörna släckas ned och sitta i värmen med en god öl och tända ljus med sina babes ;-D sen väl ute på krogen var klockan så mycket så då såg man varandra igen, he he.. det blev mycket dans för våran del kan jag säga.. några kom och några lämnade.. vi gick såklart och fyllekäka sen också, en klassiker.. men man vräker nästan i sig som om man inte hade några som helst hämningar.. kvällen slutade iaf hemma hos mig med scwerie! nu får det snart vara nog på utgångar på ett tag, ja menar, jag är ute varje helg typ. men det har vart så mycket speciella tillfällen osv. känns som ett break skulle sitta fint iaf:) får se.
idag har jag verkligen bara tagit det lungt och samlat krafter till skolan imorgon *suck*, vart med mamma och myst. till kvällen nu gjorde jag iordning en liten bricka med lite allt möjligt, så vi kunde mysa framför teven. och här har ni ett smakprov;


Lördag

trots mina aggritioner igår om vädret och allt var det var, så löste det sig alldeles utmärkt :) jag fick en mysig kväll men utan bion.. hmm. får ta igen det!
kom nyss hem från stan med eeva och jonna. vi kollade på E.M.D! och dom vinkade åt oss och ååh det var roligt, man blev som en barnunge. detta "band" är väl inga jag lyssnar på dagligen direkt, eller har speciell koll på. men där stog dom, precis framför oss och då blev man ju lite rörd! ha ha.. ett par bilder lyckades vi också ta, kan ja ladda upp när jag fått!
var även förbi systemet, eller jessica var ;) så nu är det klart. tiia kommer snart till mig sen knatar vi ner till jessi:)
ikväll blire utgång och jag är taggad!!!!
hoppas ni får en bra kväll, seeeeya in tha dimma!


GBG 08 , MISS THAT TIME!


lets dance 09

jag hejjade på laila bagge (inte för jag var så insatt) det fanns två par kvar och då måste man ju ta ställning..,, men  nu vann ju magnus samuelsson och det var väl bra det med. ja menar, han har ju verkligen lärt sig mycket, borde bara jobbigt att röra på kroppen också. han e ju trots allt världens starkaste man ;)

Snygga Laila
Starka Magnus

Moder natur vad är på gång

vad är dethär för ett JÄVLA väder bokstavligt talat!? det är ju helt sjukt. KATASTROF, och jag är så jävla arg. skulle vart på stan kl 21:00 för att se på bio med min älskling, en film jag längtat efter att få se jätte länge... men NEJ,. såklart går det inga bussar och inte en jävel kan skjutsa.. ärligt talat, bussarna borde vara byggda av att klara av vädret, det finns nog fler som är arga än jag just nu! där sket sej bion, man kommer ingenstans, och ingen kommer hit. FAN VA ROLIGT! fattar inte att varje gång det kommer oväntad snö eller vad som helst ska det bli kaos, tänk vad kollektivtrafiken behövs... men det är för det mesta bara skit! och enhörna är värst.. ha lite framförhållning... börja ploga och sanda redan det kommit snö, vänta inte till de e island,.. och skaffa vinterdäck.. och USCHHHH va arg jag är!
nej dethär klagandet gör ju inget bättre, bara skönt och få ur sig lite. får väl helt enkelt gå ut och demostrera(?), nej men det är ju otroligt stora klimatförändringar och allt blir bara värre verkar det som.. men vi kan stoppa det... till och börja med, joina mig i earth hour imorgon 20.30-21.30 ! :)

Sol och ELd

är det inte härligt med vädret nu.. när det är soligt och skönt.. bara blåsten och kylan försvinner går vi mot ljusare tider=)=) och i helgen hörde jag att vi ska ställa om klockan till sommartid, coolt.. när jag gick upp för backen från bussen var det varmt och det nästan brände i ansiktet.. okej, där överdrev jag! :P mamma hade iaf bakat bullar så fick nyss bullar och mjölk, det är en klassiker! nu ska jag läsa lite samhälle och sen ta en dusch, släckte ett par bränder idag på brandstationen. på en motorhuv och en docka.. så är lite sotig här och var! mansgöra, yeyeeee
ikväll ska jag antingen vara med scwerie eller så ska ja ta nått glas me baby! :)
Laaater


den här
gamla bilden får PRYDA inlägget, (i brist på annat)


Heree i aam

en kort sammanfattning får det bli när man inte har tiden att uppdatera dagarna i ända och allra helst flera ggr om dagen! i fredags var jag på middag och för fest hos jessica som fyllde år, sen utgång me massa folk. jag hade jätte kul, det är klart med dem bästa! lördagen vaknade jag hos S och åkte hem o gick till jessica där hennes fam. + bror o hans tjej var, vi åt smörgåstårta och spela kort till sena kvällen. sen kom S och vi sov hos mig och kollade film och sådär. Söndagen lämnade S mig till jobbet och jag jobbade, hann även gå förbi skopunkten, fan va mycket snygga dojjs det har kommit dit! sen efter jobbet åkte jag till S och sov. sen måndagen hade brorsan kalas hemma för han fyllt år så det var släkt och massa gott den dagen gick ut på och sen plugga och kolla tv och sov hos S. Idag har jag bara vart i skolan och sen jobbat. låter ju som ett jätte intressant liv. inte.
fick ju veta idag att vi är lediga på nu fredag, fan va nice! :D




Fredagen går ej att beskriva med bilder. men där har ni några!

upp med hakan

solsken i skolan LYSER upp vardagen.. nu är det torsdagkväll och sista dagen på veckan! jag längtar till helgen.. imorgon har vi tema dag, vilket ska bli väldigt skönt, dock slutar vi mycket senare än vad vi skulle gjort om vi var schema lagda! men inte deppa ihopp för det! nu ska jag tvätta fejset och prata lite med mamma innan läggning.
hörs imorrn:)

jag och maria, GRRR.. fotogfaf: Linnea "LL" Borgh

FckLfe

man kan inte lita på någon annan än på sig själv. 


ZzzzZz

och nej. det gick inte att sova inatt heller. jag dör! gick inte till skolan förens 1 idag för jag kunde somna på morgonen och något måste jag sova liksom.. usch!
annars var det en bra dag idag, jag var glad och allt känndes lite skönare för en stund, men det kom ju tillbaka såklart:/. solen var framme och det gav nog oss alla riktiga vårkänslor, hoppas fan inte snön kommer tillbaka.
längtar som fan till fredag då jessica min ängel fyller 20 år! fan vad gammalt ärligt talat. men nu får hon gå på glas apoteket åt mig för resten av mitt underåriga liv. ha ha...
jädrans mycket födelsedagar på mina vänner här i mars, men sånt är ju bara kul!
nu ska jag va lite social, har besök!
puss på er

Ger det en chans

gårdagens sömnbrist resulterade i ca 3 timmar. vid halv 4 kollade jag på klockan sista gången. det måste ju vara allvarliga sömnproblem, det blir ju bara värre och värre.. i skolan var det jobbigt, slummra till på en och annan lektion och kännde mig jättesvag och lättirriterad. men det hade säkert sin naturliga ursäkt.
nu ikväll ska jag lägga mig redan nu. och hoppas på att komma i blund tidigare!
Godnatt på er


SÖMNPROBLEM?

jaaaaaaaa precis,

frelörsön

skulle jag berätta allt bra/dåligt med den här helgen skulle den sagan bli längre än vad bibeln är tjock. då kan ni tänka er... hitta iaf massa kul på ikea :)  men den dagen var stress som fasiken tack vare det. men det var det värt. jonnas födelsedag vart jätte bra, vi förfesta och hade kul hos jesse sen blev det 550 där vi dansade oavbrutet. och efterfest på det. så mer dans kan man ju inte få :D och tiia, säger bara OMG! ;)
lördagen vart det också en utgång. söndagen spenderades på min älskade scaniarink. ssk vann över aik! matchen var bra, men fattar inte vad folk gör på hockey som är så fulla att de inte vet vad det håller på med? eller vart dem är? och allt bråk, ojojoj. tur att jag inte blev utsatt för något, dessa snubbar var ju galna....! hoppas iaf att det fortsätter gå bra för ssk!
idag började skolan, och det kändes väl sådär.. men vad ska man göra liksom... satt och tog en kaffe i lugn och ro med jessica nyss och fick ett sms av linnea om att vi ska ha lektion imorgon kl 09:00. och vi visste inte att det var ännu?! så då var det bara att ta NÅGRA tidigare bussar till skolan imorgon bitti och planera den in i minsta detalj. inte så rolig nyhet direkt!
så ska väl hoppa i säng snart så jag orkar upp! jippie
godnatt på er!:)

det dåliga med denna helg är inget jag delar med mig utav,. det gör ju inte er gladare... men du, skämmmsss!


solen tittade fram

såå va skönt :) nyduschad och fresch efter promenaden med alla hundar. gick ungefär 1½ timme. nu ska jag bara klä på mig och föna håret lite sen ska vi lämna larsa på jobbet som senare åker till leksand och kollar ssk matchen. (avis)
sen ska jag o mamma brumma upp till ikea.

 
jag och elsa i skogen


sen träffa vi mormor ute


gooooiiiiis taajm


SKÅL


gratts på 18-års dagen jonna, hoppas din dag blir jättebra, för det ska vi se till. (K)

HÄRLIGT värre

nu har jag helg! :) fick ledigt imorrn, eller man kunde gå till skolan om man kände att man var i behov av det, men jag tror jag stannar hemma. så HELG!
just nu sitter jag här, ska göra Thè snart. scwerie ligger och sover och bör nog vakna kanske. jag har städat hela rummet, jätte fint blev det. orkar inte ta kort när krabaten ligger där och sover. men det är super fresh.
aha, imorgon fyller sötis jonna år. även du blir stor nu! :)
även fast om jag e ledig imorgon ska jag ändå upp tidigt och gå promenad med mamma och hundarna. kan vara skönt, trots vädret om man är påklädd! sen bär det av med mamma till ikea osv osv. ska bli mysigt, vi har bråkat lite på sistonde så det är skönt att vi är sams och ska hitta på lite saker.
sen ska ja träffa baby och vänta in "signalen". ;)

Godnatt om vi inte hörs mer idag


upp o neeeeer

plugga sista året utomlands? -ja tack.
men får väl se hur det blir med det tjejer, ellerhur....
ahaa... ytterligare en tråkig dag i skolan utom några som hälst händelser, alltså det är helt sjukt vad tråkigt och vidrigt de känns just nu. bara mina solstrålar LL o Uffe som gör nån nytta tycker ja!
idag har jag sökt ett jobb också.. ska ringa upp och prata mer nästa v. kanske, kanske inte...
sen var det ju det där med sommar jobb????!! (?) det måste också fixas.......!
neeej nu är jag så trött på detta, så ska möta min baby och gå och ta oss något gott att dricka!
Pusssssssssssssssssssss

AVSLAPPNING

nu har vi gymmat å har håltimme. ska göra ett arbete i idrotten nu.
piss!


[UNGEN 18]

tror detta var den bästa helgen på länge! fredagen överaskade vi ju tiia och lördagen förfestade vi hos henne ett gäng sen blev det krogen, skulle ha dragit till sthlm med vi hamnade på gamla hederliga olles. :) sen blev det efterfest till småtimmarna. söndagen spenderades med scwerie. så det var kanon!
jag älskar dig tiia och hoppas din helg vart super för det är du värd!






oseriösa? jaaaaaaatack =)


måndag.

jätte dålig update. i know.
tänkte bara berätta att jag lever, nu e jag hos scwerie och ska snart gå till skolan. jag lägger in en massa maskiga bilder från helgen sen.
have  nice day

hailie


Tiia-Maria Tuulikki Ikonen 18

tror aldrig jag har stressat så mycket som igår, men det var värt allt stress..!!
var i skolan, um, synundersökning osv osv.. skoldagen avslutades iaf i beach volleyboll hallen, där vi hade tuneringar med breddidrotten. det var ruskigt kul, men jag var inte så bra som jag brukar kändes det som.
efter det åkte jag hem och duschade och fixa, stressa in efter en liten stund och mötte upp andrea på C. sen åkte vi till hovsjö och handla lite och sen till lokalen.
och vet ni vad som hände där? nej, för vi hade fixat en överaskningsfest till tiia! det var så kul och se hennes min näär hon kom upp för trapporna, eller hon blev bärd,hon hade ögonbindel ända från stan till lokalen. då fick hon skjuts.
o dansade, lekte lekar, sjön kareoke, drack och hade jätte roligt!!! :) hon verkade jätte nöjd också och det är ju huvudsaken!!!
idag är hennes födelsedag och jag vill gratta dig än en gång min vän på mdin 18års dag! <3
ikväll blir det utgång och ståhej!

bilder kommer.

vi ses i dimman!

scwerie

hemma efter en kaotisk dag! har vart på gymmet sen skolan och pluggat sen mötte jag andrea och var med henne ett tag, sen äntligen hemma. låter inte så jobbigt kanske, men e rätt trött.
ska iaf åka iväg nu när jag packat en väska och dragit på mig mysklädertill bebis som är sjuk. jag ska vara världens snällaste., :)
vi hörs imorgon för ikväll blir det ingen mer dator för min del.
<3

softination

sååå nu borde det var dags att sova för en liten dam som jag faktiskt. men har sånna sovproblem nu på senaste.. jätte jobbigt, som om man orkar ligga och räkna får varje dag? är inte ett dugg trött, igår somnade jag 2-3. inte så glammit nu när man har tidig uppgång och skola. neee...
efter att jag legat och degat hela dagen och tyckt synd om mig själv bar det av till ett mysigt cafè med tiia. sen skulle vi gå och ta nån öl med jessica, men blev aldrig så.
på lördag fyller min tiia vuxen.. och det ska firas, TRO MIG! :D
nu ska jag tvätta fejset och lägga mej, take care!

Memories

hittade mammas gamla digital kamera i veckan men inte sladden så larsa köpte ett memory stick med sig hem och det var riktigt kul och kolla på alla gamla bilder må jag säga. kan dela med mig av ett par:)
;

julen 07


sommar hos mig 08


nyår 07 mot 08


bröllopp i somras, jag o kenny


EN DAG HEMMA

både igår och idag har jag haft något fel i kroppen. har starka spänningar och värk i "blindtarmen men på andra sidan!". hemskt. och idag kände jag att det var värre än igår så jag sjukanmälde mig, tog en rejäl sovmorgon och har bara latat mig, det börjar iaf kännas bättre nu. skönt.
nu ska jag ringa min brorsa och fråga när han kommer från jobbet, ska bjuda han på mat. blir bara något enkelt faktikst.
sen ikväll får vi väl se hur det blir med allt, eller om jag bara är hemma(?)
Hörs sen,,, ciao


Här är jag tiia eeva och jonna i januari på cinderella

Tisdag

heej, nu e jag klar med maten och allt och ska snart va med jessica och mysa. nedan e några bilder jag lovade. inte så många men det skulle bara ta sådan tid och lägga in alla. så njuuuut.
vi ses i S-V ;)

Back To The 80'S




KRYSS MED SLUTS


jag och jenna i hytten, jag är tomat:)


jag och andrea på G


fråga inte:)


kareoke!!!


dagen efter

operation

jaaaha, sov hos scwerie inatt och gick upp SEX imorse. fast det är 5min till tåget. jag dog. men vi skulle nämligen till danderyd (en del av sjukvårds kursen) och kolla på en operation.
efter allt strul med tunnelbanan och allt väntande på sjukhuset. fick vi gå in i det rum där vi fick skåda hur en operation går till. as häftigt men lite ruggigt ibland. kirurgen kunde ex. ta upp en bit fett från kroppen innuti och hålla upp den i en pincet. men det var intressant, det var en operation av en äldre kvinna som fått bröstcancer. hemskt:/
så det gick förståss ut på att operera  bort tumör i bröstet,. man fick se allt och visst lärde man sej!
det borde finnas hjälp till alla sjukdomar tycker jag. skulle vara fantastiskt.
efter det var klart gick jag o linnea runt lite i stan sen åkte vi till s-tälje igen och där snöade, jag gick upp till scwerie o va där en stund sen brumma vi iväg och köpte chips och hyrde film :) Original Gangsters. helt okej. nu åkte s hem för ett tag sen och jag stanna här, ska packa en väska och gå och borsta tänderna nu! Godnatt!

p.s. det snurrar fortf. sen båten. och bilder från helgens bravader kmr.

bra avslut på lovet

alltså jag kan inte beskriva i ord hur jävla bra den här kryssningen var! ni är bäst tjejer (K) vi sjöng kareoke, drack massa, åt gott, dansa HELA natten, jag o baby var liksom fortf. vakna när folk gick upp och åt frukost.. o båten var i finland! grymt kul! RÖJ HELA NATTEN verkligen. bästa sällskapEN och bästa människorna på båten... bokstavligt talat den bästa kryssning genom tider! båten var i land runt sju igen i sthlm där stog mamma så vi klämde in oss och börja åka hemåt(efter vissa farväl). lämna hem jenna gjorde vi, och andrea. men jag och tiia åkte raka vägen till henne, knäckte en öl och bytte om för vi skulle på 18-års fest i lokal med 80-TALS tema, där va också eeva och jonna, mfl.<3 och tack johanna för en super kul kväll och grattis än en gång;) festen var jätte lyckad med roliga människor dans o grymma outfits!
sen fick alla utrymma lokalen och alla stack åt olika håll kändes det som, jag jonna och tiia åkte till sthlm iaf. i våra 80tals outfits ( SOM OM INGET HADE HÄNT :D ) så skööna! i sthlm träffade vi några, åt och gick på efterfest senare mötte vi scwerie och pojkarna och åkte hem. mycket hände denna dag, men vill inte skriva en bok här i bloggen. men min helg var bäst!

RSS 2.0