Tack för igår Malin






var jätte trevlig att umgås med er tjejer, blir för sällan. och tror att det är därför man uppskatar det så mkt också. vi har ju så mycket genemsat och så många fantastiska minnen. vänner sen barnsben, bästa<3

Mollan Toterollan

uppe med tuppen, har vart vaken ett tag nu och ska snart gå en promenad och möta upp malin. sen bllire inhandligen tills ikväll, förhoppningsvis lite sol på det också:)

du bara ligger där och sover, egentligenn borde vi ha en lååång diskussion. men det får helt enkelt vänta!

ha en bra dag och kväll, för det ska jag ha=)

PUUUUSSSSSSSSSSS


Tack Och Hej

tänk att det kan vara så roligt att bada som hund, att dom har så kul tillsammans och att det är så himla skönt. jo, vi människor har det väl också kul och skönt. men den lyckan som i hundarna finns liksom bara inte.
solen står än mitt på himlen och jag går ut nu!
tack för idag,.

 cissi king

SVETT

har vart en sån het dag idag så det är inte sant, det har bokstavligen runnit. men det är så det ska va, tycker jag! Nästan iaf...
kom hem vid lite efter sju och har inte hunnit mycket mer än att äta middag och duschat! nu ska jag lata mig framför prison break, igen.
måste sova tidigt idag iallfall för innan sex imorgonbitti går bussen. plikten kallar som man brukar säga:)

och du, du vet vem du är. jag vet inte om du vet exakt vad du gett dig in på, det finns två inte bara en nu. du har starka viljor till saker jag inte känner mig bekväm i, och likaså jag. har visioner och drömmar på ett helt annat plan än du.
skulle bli ännu värre utan, men för en så trivsam tillvaro för oss båda bör vi nog tänka över vissa saker.


<3


Livet leker

i love my work. stormtrivs och bara njuter. gick från jobbet idag vid 18.20 typ, kom hem vid sju. ganska synd, men det gjorde ingenting, det gick bättre än förväntat idag.
och min fot börjar bli bra igen, behöver bara en massa stöd på den hela tiden. fick en stödsocka av mormor idag, så då blir det imorgon. peppar peppar....

nu har jag precis tagit en uuuurlång dusch och satt på mig min mysiga morgonrock, nu ska jag äta kakor och dricka mjölk medan jag kollar på världens bästa serie.

ska föresten passapå att tacka linn och malin som skickat ut "tack-kort" för uppvaktningen på deras studenter. -inget att tacka för tjejer, love!

puss och godnatt folket!

WorkToDo

Jobbat idag, skit ont i foten rent ut sagt! men såå mycket bättre än igår, helt sjukt! love it! och, love vädret just nu! grrrr
typiskt att man var ledig när det regnade och jobbar när det är sol, smällar man får ta liksom!
nu blir det en dusch, sen packa en väska. sen ska jag åka till Toni och kolla på beck och sova. Imorgon är en ny jobbar dag. ha det bra allesammans och önska mig lycka till just imorgon med en sak.

Puss


Kryckan

Kort och gott om midsommar, dagen började hos mig med andrea och sen åkte vi som sagt hem till tiia, där Eeva, Jonna och Tiia var såklart! Vi spelade spel, drack lite vin och skrattade ihjäl oss.:)
Sen åkte vi mot Andreas på lite party, efter det hände det någonting förfärligt..... Och idag går jag på kryckor... Otur till max, börjar mitt jobb imorgon. (hur ska detta gå?)
Men annars var det en trevlig kväll som jag och andrea, efter många konstigheter, avslutade hos Scwerie.
Det vart nog något glas för mycket (några) för min del, finns några luckor..
Aja, hoppas alla ni andra är hela och rena efter "stora dagen".

Puss, wish me luck tomorrow



  

Bästa

GLAD MIDSOMMAR







dagen har vart mysig, och vädret fint. vi har gott prommis och myst. sen kom släkten och då sat6t vi och pratade med dom med ett glas rosè.
nu ska vi fixa klart oss och åka till tiia-maria! hoppas det slutar åska iaf!:/

Enjoy bitches

RegnSommar

blev en tidig uppgång idag när larsa ringde och väcke mig vid nio för lite ärenden. vi handlade osv, med mormor och alla. proppat på ica maxi alltså, alla ska bunkra upp inför midsommar!
sen åkte jag hem en sväg sen vare dags att göra heidi sällis på stan, sen kom andrea till stan då fika vi lite. och åkte hem till mig och nu har vi kommit in från en prommis + basket här i enhörna.

nu ska vi slagga och imorgon blire partaj! ses i dimman gott folk

Puss på DIG!


Kryssning 10JULI på min födelsedag, CINDERELLA HERE WE COME!!!!

Bortom molnen lyser solen

det har vart en tung vecka,. förlåt till er som fått ta stryk tack vare det! jag har kanske inte vart den bästa, men ibland "rinner det över". men mina nära och kära har gjort mycket för att ställa allting till rätta.
har heller inte haft någon vidare lust med bloggen, men det är ju skönt att skriva av sig. och dela med sig lite.
aja, ska inte beklaga mig allt för mycket. vissa perioder i livet får man faktiskt må lite dåligt, sånt är livet.
nu är det snart midsommar sen en skön helg och sen börjar mitt arbete i ex antal veckor framöver. ska bli jätte kul faktiskt, skönt när det ändå är kasst väder att tjäna lite slantar. vilket det har vart väldigt snålt om på sistonde, och tills vidare också för den delen!

nu ska jag städa mitt rum, jätte kul. nej

puss

regnet öser ner.. saker händer som man hoppas inte skulle hända... man får veta saker, man vet inte vad man ska tro.. man får nedstämda besked, och oroar sig allt för mycket. man vet inte vad som kommer hända. det ända man kan göra är att hoppas. när man har så lite och gå på så är det svårt att ta ställning. känns bara som att det är mycket just nu, inte bara med mig, med allt. jag hoppas allt ordnar sig snart så att alla kan förbli lyckliga med allt roligt vi har framför oss.



Mitt i Natta

fortfarande vaken? yepp!  sitter och samtalar me däännää... ska väl krypa ner snart, ser så skönt ut så..

Vidbynäs

igår va jag hemma hos tiia med chrille och skino, vi myste och spela kort och så innan vi åkte till nykvarns golfklubb, där skolavslutnings-grejen hölls. det var roligt och vi dansade som fan.
idag har jag vart hos toni bara, sen hemma och myst med familjen faktiskt. och ska nog snart ut en sväng!
förövrigt har jag inte så mycket mer att säga utom att jag känner mig fattigast i världen just nu. och längtar till jag börjar jobba så det kan glida in lite pengar på kontot!
Puss

SKÖNASTE FILMEN! SEVÄRD TILL MAX!


DubbelMacka

sol idag regn igår... svenska sommaren är... uunderarrrrrr?
igår vaknade jag av maria som så lyckligt hade klarat uppkörningen så fasade mej ner på stan och träffade henne.. vi gick och kikade lite och åt en liten bit mat. jag inhandlande även en kjol jag suktat efter jättelänge! fick mamma att betala den så då blev det genast mycket roligare=)
sen åkte jag hem till min lilla mormor som fått komma hem igen, och umgicks lite med henne! hoppade därefter på bussen hemåt där tiia satt som jag delade resten av kvällen med. vi bakade en kaka, som skulle ha blivit mocca-rutor, nått gick fel. men vi skratta ihjäl oss när vi såg resultatet. aja, ner gick den iaf. sen låg vi och kolla på film och gosade..

ikväll blir det bio med älskling, john och milena. väääärsta pardejten;) men det ska bli riktigt mysigt faktiskt!

får se om vi hörs sen, ska föna håret nu. pussochkram


Jag och Milena för ex antal år sedan =)

GRATTIS MARIA TILL KÖRKORTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


♥ure best♥

http://suckstobeyou.webblogg.se/

YES!

efter en lång och hektisk dag är alla inlämningsuppgifter inskickade och klara... PUUUSSSTT!!
jag är jätte nöjd, nu ska jag tvätta fejset och borsta tänderna och krypa ner med min man!


PUSS PÅ ER ALLA

Godmorgon


nu sitter jag här i morgonrock med håret inlindat i en handduk och dricker mitt goda te!
min dag ser ut följande:
-åka till skolan och göra ett prov i samhälle
-ha ett möte med min mentor
-till min chef's salong för att hämta nycklar etc.
-ett ärende på stan
-hälsa på mormor som ligger på sjukhuset just nu

sen får vi se vad dagen bjuder på.
håller iaf tummarna för dig faster som ska opereras idag, sen håller jag tummarna för min kära mormor att hon ska få må bra!♥


tjingeling


"Hem Ljuva Hem"

provet gick nog bra får vi hoppas!
sitter i biblan nu, har just konstaterat vad det är jag har kvar att göra innan sommaren.. det är en del, men det klarar jag. visst=)
ska åka hem nu, orkar inte sitta i bibblan hära där alla sitter o klickar på sina tangenter i en outhärdlig tystnad. skönare att åka hem dra på sig mjukis dressen och sätta på lite bra musik! och sen har jag inte vart hemma på ett tag, eller jag o T sov hos mig i lördags sen sen åkte vi till honom och hämta med oss kebab och kollade på film, eller han gjorde. jag plugga.. neee nu måste jag hem och plugga!!!!!
yey, så får det bli. hörs senare!:)

var föresten och röstade igår. inför eu valet. var det någon mer som engagerade sig?

Var är solen broder?

pusst! blev just väckt, måste åka till skolan och göra ett prov. (som jag skulle gjort i fredags) men var ju på andreas student, så de gick inte. provet skulle vart mycket bättre då :/ men vad gör man inte.
ska sätta igång och läsa igenom allting nu en snabbis innan jag drar!

puss på er alla, ha en fin dag

fruktsoda kärlek film godis säng chips filt

nu ska jag krypa ner till kojs med min man, godmatt på er alla!


SUMMERBREAK09




STHLM CITY

GRATTIS ANDREA!!!!!!!!!! igår tog även hon studenten... där jag åkte med på hennes flak, FATTA NICE!!! det var hur kul som hälst! nästa år är det min tur.. ni anar inte hur mycket jag längtar,, åååhhh!!!
andrea hade även en ganska stor mottagning sen som jag också medverkade på, med mat och gott.
Jag önskar verkligen er studenter all lycka med vad ni nu vill göra, det är nog jätte svårt att välja för vissa....

Om ett år är jag också där !!!!!!:D

yeeeyyyyy!

serveringen gick jätte bra..alla var så fina! :) men vilken otur med vädret! stackars alla.. mardröm! men alla är väl fulla och huvesaken man har kul ändå. det blir ju vad man gör det till.
ska byta om och packa nu, sen ska bege mig iväg för att kolla på alla glada, med tiia.
sen ska jag upp till malin, vidare till lin... o sååå flyter dagen iväg!
hare jätte bra!<3

GRATTIS TILL STUDENTEN MINA PLUTTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ZzZ

ska berätta en sak för er... det är inte lätt att packa för flera dagar framåt.. och tid tar det!!! det är heller inte speciellt lätt med take på vädret vi har just nu... och vilket humör man är på.. och ååh.. blir en tung väska imorgon! som tur är har jag nyckel till scwerie så kan lämna lite dära...

jag älskar dig mitt hjärta ♥


Och nu så var det..............

SOOOMMAAARLOOOOV!!!!!!!
kunde vart så så iaf, resursdag på fredag + måndag och tisdag. ska dock inte komma och göra proven på fredag för andrea tar studenten! men får ta alla grejer på måndag/tisdag istället. sånt är livet! sen är jag leeedig :)
middagen idag var supertrevlig, jag linnea anna maria linnea och lärarna var de som satt kvar längst. vi hade det mysigast! förstår mig inte på vissa från klassen, inga namn nämnda men vissa är ju bara too much!
efter det gick jag o marwelou en stund på stan sen satte vi oss i solen på Hamnmagasinet och tog ett glas!
nu kom jag precis hem från toni, ville sova där,. men sen slog det mig att jag ska servera imorgon och inte hade några sånna kläder med mig, så fick åka hem:( buuuhuuu!
nu ska jag packa och planera. har mycket och stå i imorgon känns det som! håller tummarna för alla studenter att det inte kommer något regn iallafall.

Puss & Godnatt


Maria Och Jag På Anna's "Rock-Night" :)

HALLÅ

jag flagnar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Överskattat

igår blev ingenting gjort iaf, han vägrade vakna så jag hade lite spa för mgi själv, hårinpackning, måla naglarna, osv.. ganska skönt att bara ta det lilla lugna!
solen kikar nästan fram lite idag, lååååångt bortom molnen alltså. det hjälper ju inte värmen någonting direkt..
kanske inte så roligt med regn sen när vi har våran avslutning utomhus.
men barbent och blommig klänning utan jacka? släng dig i väggen!! hade det inte vart för vi ska ut sen på resturang och det hade jag inte tvekat på att komma i tränings overall. ja menar, vi är i skolan 10 min och lyssnar på rektorn? vad är vitsen med att fixa sig hundra timmar, köpa nya kläder osv. okej studenten, det är stor skillnad!
menmen, undra om jag ska platta håret lite.. det är så lent efter inpackningen. Gliss är helt klart den bästa!

hörs senare, Puuusssssssssssss


Det här är jag på skolavslutningen 07:)

Student VS Skolavslutning

var ett tag sen jag skrev men har haft mycket att stå i, har det känts som iaf!
i lördags var vi iaf hos mimmi på partaj, det var jättretrevligt. kul att umgås lite med henne för en gångs skull. jag och bebis sov hos mig och spenderade hela söndagen ute på min altan för att steka.
igår var det måndag och jättefint väder, så jag var på stan med min man och njöt av vädret och fixade lite saker.
och vipps.. idag är det regnoväder! tycker så synd om alla studenter som ska åka runt på flaket i veckan i detta piss väder rent ut sagt! men hoppas det blir en snabb tillbaka-vändning.
imorgon vankas skolavslutning. 14:00 blir avslutning som vanligt ute på skolan med rektorstal osv, sen 16:00 har klassen bokat bord på barolo. mer än så består inte den dagen av.
torsdag ska jag linnea och katrine servera treorna på deras student lunch på skolan. sen torekällberget och kolla på alla lyckliga, ska stressa mig igenom mitt liv och hinna besöka både Malins och Linns mottagning.
på fredag bär det av mot huddinge där andrea min sköna tar sin student, åka med på hennes flak ska jag också göra tydligen:P spännande känsla *ett år kvar*

hemskt att se alla i min ålder ta studenten och ge sig ut i livet, medan jag ska plugga ett år till på gymnasienivå.
men jag är så nöjd med vad jag presterat så jag grinar inte illa. utan mitt extra-år hade jag inte vart där jag är idag.
:)

nu ska jag väcka scwerie sen bege oss till tvättstudan. later!

RSS 2.0